Obavijesti

Sport

Komentari 113

Ponovno Maratonci: Pogledajte kako je Dinamo bocnuo Osijek

Ponovno Maratonci: Pogledajte kako je Dinamo bocnuo Osijek

Dinamo je Osijekovim kiksom zadržao šest bodova prednosti nad jedinim konkurentom za naslov HNL-a s tim da ima i utakmicu manje. Pa se nakon dramatične završnice u Gradskom vrtu našalio s Osijekom

"Laki je malo nervozan", objavio je Dinamo isječak iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug" prije tri dana nakon što je trener Osijeka Nenad Bjelica imao govor uoči susreta s Varaždinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Tada je bez suzdržavanja opleo po Dinamu referirajući se na "korporaciju" koju je spominjao na Rujevici pa su iz Maksimira stigle šaljive poruke bezvremenskog klasika.

Dinamovci odgovorili Bjelici i Osijeku: 'Laki je malo nervozan'
Dinamovci odgovorili Bjelici i Osijeku: 'Laki je malo nervozan'

Danas je utakmica s Varaždinom prošla i to na kakav način. Infarktna završnica odvijala se u Gradskom vrtu u kojoj je Horkaš obranio penal Meirezu u 99. minuti susreta, Varaždinu donio neopisivo vrijedan bod u borbi za ostanak u prvoj ligi, a titulu, navjerojatnije, predao Dinamu.

Naravno da cijela situacija nije promaknula ljudima s Maksimira pa su se još jednom na račun Osijeka našalili isječkom iz "Maratonaca".

- Kad se sad nisam šlogirao, nikad neću - riječi su Aksentija Topalovića kojeg portetira pokojni Mija Aleksić.

Dinamo je Osijekovim kiksom zadržao šest bodova prednosti nad jedinim konkurentom za naslov HNL-a s tim da ima i utakmicu manje.

Čini se da je pitanje ovogodišnjeg pobjednika HNL-a riješeno večeras u Gradskom vrtu.