Sport

Komentari 113

Ponovno Maratonci: Pogledajte kako je Dinamo bocnuo Osijek

Ponovno Maratonci: Pogledajte kako je Dinamo bocnuo Osijek

Dinamo je Osijekovim kiksom zadržao šest bodova prednosti nad jedinim konkurentom za naslov HNL-a s tim da ima i utakmicu manje. Pa se nakon dramatične završnice u Gradskom vrtu našalio s Osijekom

"Laki je malo nervozan", objavio je Dinamo isječak iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug" prije tri dana nakon što je trener Osijeka Nenad Bjelica imao govor uoči susreta s Varaždinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tada je bez suzdržavanja opleo po Dinamu referirajući se na "korporaciju" koju je spominjao na Rujevici pa su iz Maksimira stigle šaljive poruke bezvremenskog klasika.

Danas je utakmica s Varaždinom prošla i to na kakav način. Infarktna završnica odvijala se u Gradskom vrtu u kojoj je Horkaš obranio penal Meirezu u 99. minuti susreta, Varaždinu donio neopisivo vrijedan bod u borbi za ostanak u prvoj ligi, a titulu, navjerojatnije, predao Dinamu.

Naravno da cijela situacija nije promaknula ljudima s Maksimira pa su se još jednom na račun Osijeka našalili isječkom iz "Maratonaca".

- Kad se sad nisam šlogirao, nikad neću - riječi su Aksentija Topalovića kojeg portetira pokojni Mija Aleksić.

Dinamo je Osijekovim kiksom zadržao šest bodova prednosti nad jedinim konkurentom za naslov HNL-a s tim da ima i utakmicu manje.

Čini se da je pitanje ovogodišnjeg pobjednika HNL-a riješeno večeras u Gradskom vrtu.

Najčitaniji članci