To je to što me zanima!

Ponovno odgođen kup-susret između Lokomotive i Hajduka

Termin je prebačen s obzirom na stanje travnjaka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, a u cilju stvaranja što boljih uvjeta za odigravanje utakmice, objasnio je povjerenik za natjecanje
Vidi originalni članak

Polufinalni susret hrvatskog kupa između Lokomotive i Hajduka ponovno je pomaknut te će se igrati 13. ožujka s početkom od 17:30.

Ova dva kluba prvotno su trebali igrati u srijedu 28. veljače, no s obzirom na to da je isti dan u Maksimiru dvoboj Dinama i Rijeke, utakmica je iz sigurnosnih razloga pomaknuta na utorak, 27. veljače.

Međutim, radovi u Kranjčevićevoj još nisu završeni, a travnjak je i dalje u očajnom stanju pa je povjerenik za natjecanje Josip Brezni odlučio odgoditi utakmicu za dva tjedna.

- Termin je prebačen s obzirom na stanje travnjaka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, a u cilju stvaranja što boljih uvjeta za odigravanje utakmice - poručio je Brezni.

Podsjetimo, iz istih se razloga i posljednji ligaški susret između Lokomotive i Hajduka nije mogao odigrati u Kranjčevićevoj, a zbog nemogućnosti igranja u drugom terminu, utakmica je odigrana u Maksimiru.

Finale će se igrati 23. svibnja u Vinkovcima.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • DarkDarkDark 14.02.2018.

    Lokomotiva klub bez stadiona i filijala Dinamu...kao samo ispune uvjete za prvu ligu?

  • RobertC 13.02.2018.

    Cekaj malo, kak klub koji nema stadion, indentitet, navijace, a boga mi ni svoje igrace, moze dobit licencu i igrat prvu ligu?????

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 13.02.2018.

    Mozda su ipak trebali prodat Majera u Newcastle da izgrade novi teren buahahahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare