Obavijesti

Sport

Komentari 38

Ponovno odgođen kup-susret između Lokomotive i Hajduka

Ponovno odgođen kup-susret između Lokomotive i Hajduka
1

Termin je prebačen s obzirom na stanje travnjaka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, a u cilju stvaranja što boljih uvjeta za odigravanje utakmice, objasnio je povjerenik za natjecanje

VIDEO

Polufinalni susret hrvatskog kupa između Lokomotive i Hajduka ponovno je pomaknut te će se igrati 13. ožujka s početkom od 17:30.

Ova dva kluba prvotno su trebali igrati u srijedu 28. veljače, no s obzirom na to da je isti dan u Maksimiru dvoboj Dinama i Rijeke, utakmica je iz sigurnosnih razloga pomaknuta na utorak, 27. veljače.

Međutim, radovi u Kranjčevićevoj još nisu završeni, a travnjak je i dalje u očajnom stanju pa je povjerenik za natjecanje Josip Brezni odlučio odgoditi utakmicu za dva tjedna.

- Termin je prebačen s obzirom na stanje travnjaka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, a u cilju stvaranja što boljih uvjeta za odigravanje utakmice - poručio je Brezni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, iz istih se razloga i posljednji ligaški susret između Lokomotive i Hajduka nije mogao odigrati u Kranjčevićevoj, a zbog nemogućnosti igranja u drugom terminu, utakmica je odigrana u Maksimiru.

Finale će se igrati 23. svibnja u Vinkovcima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu