To je to što me zanima!

Poraz Medvjeda u produžetku uoči Winter Classica na Šalati

Medveščak je s 4-3 izgubio od Red Bulla u Salzburgu. Gol su primili u prvoj akciji produžetka. Ipak, s bodom su dodatno učvrstili 2. mjesto. Slijedi utakmica na Šalati
Vidi originalni članak

Poraz nije uvijek nužno samo loš, tako vjerojatno večeras razmišljaju 'medvjedi'. Izgubili su od Red Bulla u Salzburgu 4-3 nakon produžetka, ali su osvojili bod s kojim su dodatno učvrstili drugo mjesto EBEL-a.

Dvaput je Medveščak vodio u utakmici 5. kola drugog dijela sezone, golovima Kinasewicha i prvijencem Šijana, ali su se 'crveni bikovi' vraćali. Sredinom posljednje trećine Earl je zabio za vodstvo domaćih, ali Medveščak se nije predao. Pet minuta prije kraja Siddall je zabio gol, pokazat će se, dovoljan za produžetak. 

Tamo nisu imali sreće, praktički čim se krenulo s centra pak je završio u mreži. Nije pomoglo ni 38 Kristanovih obrana. 

Linz je uvjerljivo prvi s 14 bodova, a Medveščak drugi s osam. Dva više imaju od Albe i Olimpije. 

Iduću utakmicu zagrebačka momčad igra već u petak protiv Olimpije na Šalati u sklopu Winter Classica. Nakon Ice Fevera u Areni, bit će to novi spektakl za navijače.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • onaj 31.01.2012.

    Ne zaboravite Kristanu na Šalati neku plosku pripremit, bit će grdo :)) Ja sam ove godine odlučio Winter classic gledati iz fotelje i mogu priznati da mi nije žao! Ajmo Medvjedi osigurati 2. mjesto prije doigravanja i imamo prednost domaćeg terene najmanje do finala.

  • Shrek 31.01.2012.

    ZIG ZAG !!!

  • privlaka 31.01.2012.

    steta, dugo su vodili

Komentiraj...
Vidi sve komentare