To je to što me zanima!

Stuttgart izgubio od Mainza, remi Rapida i Austrije u derbiju

Mainz je pobijedio Stuttgart golovima Müllera (2) i Okazakija. Za 'švabe' su zabili BiH reprezentativac Vedad Ibišević, njihov najopasniji i najbolji napadač, te Harnik
Vidi originalni članak

Nogometaši Stuttgarta, koji će u 4. pretkolu Europske lige igrati protiv Rijeke, nisu na najbolji način otvorili Bundesligu. U prvom kolu izgubili su na gostovanju kod Mainza 3-2.

Domaćini su poveli u 14. minuti golom Müllera nakon lijepog prodora. Samo dvije minute kasnije stvari je na početak vratio Vedad Ibišević. Golova nije bilo do 65. minute kada je za novo vodstvo domaćina zabio Okazaki. Samo deset minuta kasnije Mainz je zabio i treći gol na utakmici, strijelac za 3-1 bio je Müller. Konačnih 3-2 postavio je Harnik u 82. minuti.

U nedjelju je odigrana još jedna utakmica prvog kola Bundeslige, a u njoj su Schalke i HSV podijelili bodove odigravši 3-3. Domaćin je poveo golom Huntelaara u 2. minuti. HSV golovima Van der Vaarta i Beistera radi preokret, ali na odmor se ipak otišlo neriješenim rezultatom jer je u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela drugi gol na utakmici zabio Hunterlaar. Do novog vodstva HSV je došao u 49. minuti preko Sobiecha. Konačnih 3-3 postavio je Szalai.

Milan Badelj igrao je do 64. minute za HSV.

Remi u bečkom derbiju

Bečka Austria, koja će u četvrtom pretkolu Lige prvaka igrati protiv Dinama, u četvrtom kolu austrijskog prvenstva odigrala je bez golova na gostovanju kod gradskog rivala Rapida.

Momčad Nenada Bjelice je od 27. minute imala igrača više, nakon isključenja Palle, ali to nisu znali iskoristiti, pa su se na kraju morali zadovoljiti bodom. 

Nakon četiri kola Austria ima pet bodova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ferraribarca 11.08.2013.

    Poderat će Rijeka Sttutgart ko p*der Playboy...

  • zvzmir 11.08.2013.

    kad se učila deklinacija, novinar taj dan nije bio u školi

  • A Hebiga 11.08.2013.

    dobro izgleda ali mi je žao što nisu više razlike izgubili

Komentiraj...
Vidi sve komentare