Obavijesti

Sport

Komentari 3

Stuttgart izgubio od Mainza, remi Rapida i Austrije u derbiju

Stuttgart izgubio od Mainza, remi Rapida i Austrije u derbiju
1

Mainz je pobijedio Stuttgart golovima Müllera (2) i Okazakija. Za 'švabe' su zabili BiH reprezentativac Vedad Ibišević, njihov najopasniji i najbolji napadač, te Harnik

VIDEO

Nogometaši Stuttgarta, koji će u 4. pretkolu Europske lige igrati protiv Rijeke, nisu na najbolji način otvorili Bundesligu. U prvom kolu izgubili su na gostovanju kod Mainza 3-2.

Domaćini su poveli u 14. minuti golom Müllera nakon lijepog prodora. Samo dvije minute kasnije stvari je na početak vratio Vedad Ibišević. Golova nije bilo do 65. minute kada je za novo vodstvo domaćina zabio Okazaki. Samo deset minuta kasnije Mainz je zabio i treći gol na utakmici, strijelac za 3-1 bio je Müller. Konačnih 3-2 postavio je Harnik u 82. minuti.

U nedjelju je odigrana još jedna utakmica prvog kola Bundeslige, a u njoj su Schalke i HSV podijelili bodove odigravši 3-3. Domaćin je poveo golom Huntelaara u 2. minuti. HSV golovima Van der Vaarta i Beistera radi preokret, ali na odmor se ipak otišlo neriješenim rezultatom jer je u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela drugi gol na utakmici zabio Hunterlaar. Do novog vodstva HSV je došao u 49. minuti preko Sobiecha. Konačnih 3-3 postavio je Szalai.

Milan Badelj igrao je do 64. minute za HSV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Remi u bečkom derbiju

Bečka Austria, koja će u četvrtom pretkolu Lige prvaka igrati protiv Dinama, u četvrtom kolu austrijskog prvenstva odigrala je bez golova na gostovanju kod gradskog rivala Rapida.

Momčad Nenada Bjelice je od 27. minute imala igrača više, nakon isključenja Palle, ali to nisu znali iskoristiti, pa su se na kraju morali zadovoljiti bodom. 

Nakon četiri kola Austria ima pet bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića