To je to što me zanima!

Zekić neće pamtiti drugi debi: Osijek izgubio od drugoligaša

Prvi su Osječani gol dobili već u devetoj minuti susreta kad je zabio bivši napadač Slaven Belupa Törles Knöll, a isti je nogometaš povećao vodstvo drugoligaša 20 minuta kasnije
Vidi originalni članak

Po drugi je put na klupu osječkog prvoligaša sjeo Zoran Zekić, a novi mandat u NK Osijeku otvorio je - porazom. Momčad s OPUS Arene gostuje u Vukovaru na 10. Memorijalnom turniru 'Blago Zadro', a tamo su izgubili od Vukovara 1991 s 2-0 (2-0).

SLUŽBENO Zoran Zekić novi trener Osijeka

Prvi su gol dobili već u devetoj minuti susreta kad je zabio bivši napadač Slaven Belupa Törles Knöll, a isti je nogometaš povećao vodstvo drugoligaša 20 minuta kasnije. U nastavku su pokušali Osječani barem smanjiti zaostatak, ali nisu uspjeli zabiti.

Valja istaknuti da Zekić nije mogao računati na čak pet reprezentativaca - Maneva, Mkrčana, Bukvića, Omerovića i Prekodravca, ali bez obzira na sve, očekivala se bolja partija.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • david111111 14.10.2023.

    Ljudi nekuze da je ovo super kakvi debakli sramote i kaos slijedi Osijeku pod ovom prevarom od trenera ako ga mogu nazvat tako..cak i ko igrac je bio onak malo pametniji od Sivonjica i smijeh totalno limitiran..al ko trener u 6 mj ubije momcad latargijom nekreativnoscu i bunkerom i svojom negativnom energijom..cak i na predstavljanju je rekao da nema plan nikakav ni ocekivanja sve govori o ambiciji njegovoj

  • kp 14.10.2023.

    A šta je tu čudno može doći i Kapelo,Murinjo itd.kad je Osijek LOŠ I TO JAKO borba za 8 mjesto trenutno.

  • TECHNO VIKING 14.10.2023.

    zekicu naguzi samo gaynamo i sve ti je oprosteno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare