To je to što me zanima!

Porečki Major: Obje hrvatske ekipe ispale su već u skupini

U četvrtak su u skupini na porečkom Majoru ispale obje ženske ekipe. Maja Roško i Antea Tadić izgubile su sva tri meča u grupi, kao i Dalida Vernier i Tea Jurić...
Vidi originalni članak

Najbolje odbojkašice i odbojkaši nastupaju na porečkom Major turniru svjetske serije. U borbi za nagradni fond od 800.000 dolara i bodove za Rio de Janeiro 2016. godine, svakoga dana atmosfera je sve napetija.

U četvrtak su u skupini ispale obje ženske ekipe. Maja Roško i Antea Tadić izgubile su sva tri meča, kao i Dalida Vernier i Tea Jurić.

- Atmosfera je bila sjajna, kao i organizacija. Igrati protiv takvih igračica za nas je neprocjenjivo iskustvo. Hvala i navijačima koji su bili sjajni - rekla je Maja Roško.

Odbojkaši su u četvrtak počeli s mečevima po skupinama, a od petka do nedjelje očekuje se prava navala navijača na uvalu Peškera u Poreču. Tada su na rasporedu najatraktivniji mečevi Poreč Majora.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • daljinac 05.06.2015.

    očekivano !

  • nik8 05.06.2015.

    tea jurić je koliko sam ja imao za vidit jedna od najzgodnijih sportašica općenito,a k tome i prilično dobro igra odbojku. Curo sretno ti bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare