To je to što me zanima!

Poručio Furyju: Pretvorio sam se u ubojicu, osjećam se super

Boksački meč za WBC pojas teške kategorije između Deontaya Wildera i Tysona Furyja na rasporedu je 1. prosinca, a "brončani bombarder" spreman je za jedan od najtežih mečeva u svojoj karijeri
Vidi originalni članak

Osjećam se prekrasno. Moje tijelo i glava su se promijenili, osjećam se kao ubojica, rekao je prvak WBC-ove teške kategorije Deontay Wilder na otvorenom treningu u kalifornijskom Churchill Boxing Klubu.

Prvog prosinca branit će svoj pojas protiv povratnika na veliku scenu, Tysona Furyja, tridesetogodišnjeg Britanca i bivšeg WBA, WBO, IBF i IBO prvaka. Borba će se održat u Staples centru u Los Angelesu, a jedan od ova dva borca upisat će svoj prvi poraz.

Wilder ima skor 40-0 od čega je čak 39 borbi završio nokautom, dok Fury ima 27-0 - on je nokautom završio 19 borbi. Pobjednik ovog meča trebao bi biti sljedeći protivnik Anthonyja Joshue, ali Wilder se time ne opterećuje.

- Nemam poruku za Joshuu, koncentriran sam samo na Furyja. Nemojte mi više postavljati pitanja o Joshui, on je kukavica i to je to - jasan je bio američki boksač.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • japanokinez 08.11.2018.

    Krakati zna boksati i ako bude imao ispruženu ruku ovaj Amer mu neće moći ništa, to je boks.

  • bonecrusher 08.11.2018.

    Malo mi je i žao Furrija. Ovaj put će dobiti takve batine da će možda i stvarno morati okončati karijeru. Wilder je prebrz za njega. I prejako udara. A ima čeličnu bradu. Već sada se može reći da će novi apsolutni svjetski prvak biti Wilder. Jer i Joshua mu nije po ničemu ravan. Kad zasjedne na tron u sve 4 verzije teško da će ga itko u dogledno vrijeme skinuti.

  • adio_tata 06.11.2018.

    Fury je punokrvni boksač, malo drempastih pokreta ali čovjek stvarno zna boks, igra se boksa i za Widera će biti nerješiva enigma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare