To je to što me zanima!

Poruka iz Frankfurta: Gradit ćemo novi stadion u Vukovaru!

Uzeli smo 70 tisuća kvadrata zemljišta za gradnju kampa i stadiona i uskoro krećemo s realizacijom. Taj grad to je zaslužio. Nadamo se podršci, ističe Markus Buzov, prvi operativac kluba
Vidi originalni članak

Na Hrvatskoj noći u Frankfurtu susreli smo i poduzetnika Markusa Buzova. Večer prije koncerta razgovarali smo s njim u hotelu, a pridružila nam se i njegova kćerkica.

Markus nekoliko godina uspješno vodi ekipu drugoligaša HNK Vukovar 1991. U studenom su predstavili svoj drugi dres, a sada ga je predstavio na štandu u Frankfurtu. Otkrio nam je i još pokoju novost… Kako nam govori, trenutačno živi na relaciji Frankfurt - Vukovar.

- Kroz razgovor s gradonačelnikom Penavom došao sam na ideju da poboljšamo rad vukovarskog kluba. Uvijek me za Vukovar vežu i emocije - priča nam Markus, izvršni direktor kluba, čiji roditelji su iz Vukovara, kao i njegova supruga.

ZABAVNA VEČER U FRANKFURTU Bojan iz Rijeke spreman je za Hrvatsku noć, donio je i poklone za Jelenu Rozgu i Petra Grašu

Pitali smo ga i da nam objasni razliku između malenog mjesta u Slavoniji i Frankfurta. 

- Vukovar je lijep grad, tih, sve je na dohvat ruke, nema gužve, nema zastoja, a Frankfurt je ipak puno ubrzaniji - govori nam.

Planovi za daljnji napredak kluba su u razvoju, a Markus nam otkriva i velike vijesti: u Vukovaru je u planu gradnja stadiona.

Vukovar zaslužuje stadion

- Zadnjih tri godine smo napredovali, imamo velike ciljeve. Prije dvije godine smo uzeli 70 tisuća kvadrata zemljišta za gradnju svog kampa i stadiona i sada uskoro krećemo s realizacijom. Mislim da je taj grad to zaslužio. Nadamo se podršci - priznao nam je Markus.

A za kraj smo pitali i njegovu kćer gdje joj je ljepše, u Vukovaru ili Frankfurtu, a ona nam je pomalo stidljivo rekla u Vukovaru pa nas nagradila jednom peticom. Markus je tijekom Hrvatske noći na jednom od štandova predstavio i prodavao nove dresove i razne suvenire s motivom Vukovara.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Finida 10.12.2023.

    Ako bude stadion,super.To bi trebalo biti normalno u svim većim gradovima.Pogotovo prvoligaškim.

  • the.king 10.12.2023.

    do sad je samo asfalt bio

  • be yourself 10.12.2023.

    Nedaj bože otvorit neku firmu i zaposlit ljude da imaju šta jesti i od čega se prehranjivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare