To je to što me zanima!

Srnina poruka igračima izaziva trnce: Pustite nas da sanjamo

Ne dajte da se probudimo, pustite nas da još malo sanjamo zajedno, ovaj put do kraja! Svim svojim srcem uz vas!!! Jednom Vatreni - uvijek Vatreni!, napisao je bivši kapetan Darijo Srna
Vidi originalni članak

Sutra je za povijest i za beskonačnost! Hvala vam što živite sve naše zajedničke snove i što sve one godine nisu bile uzalud - započeo je bivši kapetan Darijo Srna svoju poruku Vatrenima.

Još samo Englezi dijele Hrvatsku od finala Svjetskog prvenstva i povijesnog uspjeha za ovu malu zemlju.

U srijedu je polufinalni okršaj između Hrvatske i Engleske, a u moru ohrabrujućih poruka od ljudi iz raznih dijelova Lijepe naše, istaknuo se bivši kapetan Darijo Srna.

- Hvala vam jer znam da i ovaj put sve ovo radite i za sebe i za nas! Ne dajte da se probudimo, pustite nas da još malo sanjamo zajedno, ovaj put do kraja! Svim svojim srcem uz vas!!! Jednom Vatreni - uvijek Vatreni!

I mi se nadamo da ćemo se probuditi tek 16. srpnja, kada ni ponedjeljak neće zvučati tako loše uz saznanje da smo postali svjetski prvaci.

VIDI OVO: 13 bizarnih stvari koje nisi znao o Engleskoj!

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • santol1 13.07.2018.

    Sramotno je kako su mediji zapostavili legendarnog Kapetana Srnu, našu legendu. Ugradio je sebe u ovu reprezentaciju, ovo je i njegov veliki uspjeh!

  • Antisha 11.07.2018.

    Predvodnik generacija luzera koji nisu nista napravili. Gledaj i placi kako se igra nogomet P.S. kad se blati Hrvate iz BiH to je ok, ali nedaj boze reci nesto za baliju odma zgrazanje, bas se pravimo kanadjani s p.c.

  • totalnokontra 11.07.2018.

    Cmizdravac

Komentiraj...
Vidi sve komentare