Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Srnina poruka igračima izaziva trnce: Pustite nas da sanjamo

Ne dajte da se probudimo, pustite nas da još malo sanjamo zajedno, ovaj put do kraja! Svim svojim srcem uz vas!!! Jednom Vatreni - uvijek Vatreni!, napisao je bivši kapetan Darijo Srna

Foto: Instagram
36 komentara

Sutra je za povijest i za beskonačnost! Hvala vam što živite sve naše zajedničke snove i što sve one godine nisu bile uzalud - započeo je bivši kapetan Darijo Srna svoju poruku Vatrenima.

Još samo Englezi dijele Hrvatsku od finala Svjetskog prvenstva i povijesnog uspjeha za ovu malu zemlju.

U srijedu je polufinalni okršaj između Hrvatske i Engleske, a u moru ohrabrujućih poruka od ljudi iz raznih dijelova Lijepe naše, istaknuo se bivši kapetan Darijo Srna.

- Hvala vam jer znam da i ovaj put sve ovo radite i za sebe i za nas! Ne dajte da se probudimo, pustite nas da još malo sanjamo zajedno, ovaj put do kraja! Svim svojim srcem uz vas!!! Jednom Vatreni - uvijek Vatreni!

I mi se nadamo da ćemo se probuditi tek 16. srpnja, kada ni ponedjeljak neće zvučati tako loše uz saznanje da smo postali svjetski prvaci.

VIDI OVO: 13 bizarnih stvari koje nisi znao o Engleskoj!

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message