To je to što me zanima!

'Posebna utakmica! Rijeka u Šibenik dolazi pobijediti, pod upitnikom su Pavičić i Solano'

Velkovski ima tri žuta, ali vraća nam se Krešić, a na Šubićevcu hoću onu energiju i pristup kakve smo pokazali u pobjedi nad Osijekom, kaže Tomić koji je klub iz svog grada ove sezone pobijedio sva tri puta
Vidi originalni članak

Sjajna igra i trijumf nad Osijekom + organizacija finala kupa s Hajdukom i dalje su glavne nogometne teme na Kvarneru.

Brod kojim će tisuću putnika na finale već je popunjen kao i (zasad) sedam navijačkih autobusa, a u klubu očekuju da će 26. svibnja iz Rijeke put Splita krenuti 20-ak buseva i, naravno, velik broj navijača koji na finale idu u privatnom aranžmanu.

Autobusima i automobilima će se putovati uz policijsku pratnju: od Grobnika do Poljuda.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do finala je još gotovo mjesec dana i 'Bijele' prije toga čekaju još četiri HNL ispita od kojih prvi u rodnom gradu šef riječke struke, u Šibeniku iz kojeg su na Rujevicu došli i Nediljko Labrović i Prince Ampem.

Goran Tomić zna kako je Rijeka prošla kod Dragovoljca, Gorice i Lokomotive u utakmicama u kojima su bodovi 'unaprijed upisani'.

- Takve utakmice nerijetko ispadnu najteže za igrati, a ovo je sigurno jedna posebna utakmica za mene jer se igra u Šibeniku. Ali naravno da nas zanima samo pobjeda i da od momčadi tražim da zadrži isti pristup, energiju i kvalitetu igre kao u prošlom kolu u pobjedi nad Osijekom kad smo prekinuli taj crni niz i opet donijeli radost navijačima, a nama dodatnu dozu samopouzdanja - priča Tomić.

- Je, sva tri puta smo ih pobijedili ove sezone. Šibenik je moj klub, ali profesionalac sam i mislim na riječke ciljeve, a to je što bolji završetak sezone i što bolja forma kako idemo prema finalu kupa.

Dečki iz Krešimirovog grada jesenas su bili najugodnije iznenađenje HNL-a i onda... Pad.

- Šibenik je imao odličan prvi dio sezone, u nastavku su malo posustali, ali to je momčad s nekoliko jako kvalitetnih pojedinaca koji mogu svakom protivniku napraviti probleme. Pa ponavljam: mi moramo ponoviti pristup i kvalitetu igre protiv Osijeka.

Nema utakmice da Rijeka nema bar po 1-2 igrača u 'outu', bilo zbog kartona, bilo zbog ozljeda...

- Krešić nam se sad vraća nakon što je zbog crvenog kartona pauzirao dvije utakmice, a Velkovski u Šibeniku mora pauzirati zbog tri žuta kartona. Nekih problema imaju i upitni su Solano i Pavičić pa ću o tome hoće li oni zaigrati odlučiti na dan utakmice, a Liber i Merkulov zbog ozljeda su van konkurencije na duže vrijeme - rekao je Tomić.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare