Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Posebna utakmica! Rijeka u Šibenik dolazi pobijediti, pod upitnikom su Pavičić i Solano'

'Posebna utakmica! Rijeka u Šibenik dolazi pobijediti, pod upitnikom su Pavičić i Solano'
3

Velkovski ima tri žuta, ali vraća nam se Krešić, a na Šubićevcu hoću onu energiju i pristup kakve smo pokazali u pobjedi nad Osijekom, kaže Tomić koji je klub iz svog grada ove sezone pobijedio sva tri puta

VIDEO

Sjajna igra i trijumf nad Osijekom + organizacija finala kupa s Hajdukom i dalje su glavne nogometne teme na Kvarneru.

Brod kojim će tisuću putnika na finale već je popunjen kao i (zasad) sedam navijačkih autobusa, a u klubu očekuju da će 26. svibnja iz Rijeke put Splita krenuti 20-ak buseva i, naravno, velik broj navijača koji na finale idu u privatnom aranžmanu.

Autobusima i automobilima će se putovati uz policijsku pratnju: od Grobnika do Poljuda.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Pokretanje videa...

Rijeka bijelih snova 01:15

Do finala je još gotovo mjesec dana i 'Bijele' prije toga čekaju još četiri HNL ispita od kojih prvi u rodnom gradu šef riječke struke, u Šibeniku iz kojeg su na Rujevicu došli i Nediljko Labrović i Prince Ampem.

Goran Tomić zna kako je Rijeka prošla kod Dragovoljca, Gorice i Lokomotive u utakmicama u kojima su bodovi 'unaprijed upisani'.

- Takve utakmice nerijetko ispadnu najteže za igrati, a ovo je sigurno jedna posebna utakmica za mene jer se igra u Šibeniku. Ali naravno da nas zanima samo pobjeda i da od momčadi tražim da zadrži isti pristup, energiju i kvalitetu igre kao u prošlom kolu u pobjedi nad Osijekom kad smo prekinuli taj crni niz i opet donijeli radost navijačima, a nama dodatnu dozu samopouzdanja - priča Tomić.

- Je, sva tri puta smo ih pobijedili ove sezone. Šibenik je moj klub, ali profesionalac sam i mislim na riječke ciljeve, a to je što bolji završetak sezone i što bolja forma kako idemo prema finalu kupa.

Dečki iz Krešimirovog grada jesenas su bili najugodnije iznenađenje HNL-a i onda... Pad.

- Šibenik je imao odličan prvi dio sezone, u nastavku su malo posustali, ali to je momčad s nekoliko jako kvalitetnih pojedinaca koji mogu svakom protivniku napraviti probleme. Pa ponavljam: mi moramo ponoviti pristup i kvalitetu igre protiv Osijeka.

Nema utakmice da Rijeka nema bar po 1-2 igrača u 'outu', bilo zbog kartona, bilo zbog ozljeda...

- Krešić nam se sad vraća nakon što je zbog crvenog kartona pauzirao dvije utakmice, a Velkovski u Šibeniku mora pauzirati zbog tri žuta kartona. Nekih problema imaju i upitni su Solano i Pavičić pa ću o tome hoće li oni zaigrati odlučiti na dan utakmice, a Liber i Merkulov zbog ozljeda su van konkurencije na duže vrijeme - rekao je Tomić.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju