To je to što me zanima!

Rijeka je obranila Kup! Halilović zabio, 'lokosi' pogađali okvir...

Iako je Lokomotiva imala bolje prilike, a tako i udarac Kastratija koji je pogodio stativu, u vodstvo su nepažnjom 'lokosa' došli Riječani u 77. minuti. Andrijašević je završio na Hitnoj
Vidi originalni članak

Rijeka je obranila Kup pobjedom 1-0 protiv Lokomotive na šibenskom Šubićevcu!

Iako je Lokomotiva solidan dio utakmice bila bolja, a u 42. minuti izvrsnu je priliku imao i Marko Tolić, na predah se ipak išlo bez golova. 

Rijeka je nakon prvih 45 minuta ostala bez Franka Andrijaševića koji je otišao u bolnicu nakon što je u završnici prvog dijela dobio udarac u glavu.

U nastavku - pregršt prilika! Lirim Kastrati pogodio je stativu, a u 77. minuti nepažnju Lokomotive iskorištavaju Pavičić i Halilović. Pavičić je došao do lopte, izbio pred golmana i kad su svi očekivali da će pucati, on je zapravo dodao Haliloviću koji zabija!

Grbić je potom dvaput briljantno obranio, a Jakić je dalekometnom bombom u završnici pogodio - prečku, tako da je trener Lokomotive Goran Tomić ostao bez naslova na 'svom' stadionu...

Idi na 24sata

Komentari 159

  • Le...Go... 02.08.2020.

    Lokomotiva prvi finale izgubila od "majstora sa mora", a drugi finale opet od majstora sa mora, Onaj prvi "majstor" nestao sa radara.

  • Hrvatska <3 01.08.2020.

    bravo Rijjeko, trofej je tu i ove godine, sjajni mladi potencijali za buducnost...

  • Kompa1512 01.08.2020.

    Nisu zaslužili

Komentiraj...
Vidi sve komentare