To je to što me zanima!

Postavio pitanje Đokoviću na koje su se svi nasmijali, a on iznenadio: Prolazio sam pakao

Supruga mi je ovaj tren poslala poruku s pitanjem kako si uspio pobijediti želučani virus. Upravo prolazi kroz teške trenutke i zamolila me da te upitam za savjet, pitao je belgijski novinar
Vidi originalni članak

Teško je imati čistu glavu kad više vremena provedete na toaletu nego na terenu u tri dana. Imao sam jako malo energije, govorio je Novak Đoković (36) nakon pobjede nad Nizozemcem Tallonom Griekspoorom u drugom kolu Pariza.

I u takvom je stanju osvojio 40. Masters u karijeri, svladavši u nedjelju Bugarina Grigora Dimitrova 6-4, 6-3. A onda se osvrnuo na probleme sa želucem na presici nakon pitanja jednog belgijskog novinara.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković i Ivanišević na plaži

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Supruga mi je ovaj tren poslala poruku s pitanjem kako si uspio pobijediti želučani virus. Upravo prolazi kroz teške trenutke i zamolila me da te upitam za savjet.

Drugima je to pitanje bilo smiješno, ali Novak je na njega odgovorio ozbiljno i opširno.

- Nisam liječnik, ne mogu davati liječničke savjete. Svačije tijelo reagira na drugačiji način, ali unos tekućine je ključan. Ne mogu pričati u ime vaše supruge ili bilo koga drugoga oko dijete. Nisam mogao puno jesti, jeo bih jednom dnevno i poslije toga samo unosio tekućinu jer bi sve izlazilo iz mene. Osjećao sam vrtoglavicu i žeđ - rekao je Đoković i nastavio:

- Ako ste profesionalni sportaš, morate nadvladati bolove i virus ili će oni nadvladati vama. Ne postoji napola, ili ćete se povući s turnira ili izvučete energiju iz adrenalina i publike. To mi je dalo dodatnu motivaciju da izdržim cijeli tjedan. Želudac me muči koliko i svakog drugog, čini mi se kdaće nego kod vaše supruge. Prolazio sam pakao tri ili četiri dana, tek sam se danas osjećao relativno normalno.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Burazengija 07.11.2023.

    Sta vam radi :)

  • 06.11.2023.

    Glumac!

  • zorozimba 06.11.2023.

    Kad imaš jake želučane tegobe ne da ne izlaziš na teren nego ne ustaješ sa WC školjke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare