To je to što me zanima!

Potop u Beogradu: C. zvezda pobijedila Cibonu 22 razlike!

Kod Cibone najbolji su bili Filip Bundović sa 19 i Ivan Novačić sa 16 poena. U redovima Crvene zvezde Gist je ubacio 15 poena, a Brown, Simanić i Štimac po 13 poena
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 16. kola košarkaške ABA lige u ponedjeljak je beogradska Crvena zvezda na domaćem terenu svladala Cibonu sa 102-80 (53-33). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod Cibone najbolji su bili Filip Bundović sa 19 i Ivan Novačić sa 16 poena. U redovima Crvene zvezde James Gist ubacio je 15 poena, a Lorenzo Brown, Boriša Simanić i Vladimir Štimac po 13 poena. 

Vodeći Partizan ima 13 pobjeda i 3 poraza, slijed Budućnost sa omjerom 12-4, a Crvena zvezda i Cedevita Olimpija imaju skor 10-6. Cibona je na desetom mjestu sa omjerom 5-11, iza nje je Zadar sa 4-12, a zadnji je Mega Bemax sa omjerom 3-13...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 
Idi na 24sata

Komentari 6

  • lajh1985 21.01.2020.

    ma kakva ovo seljacka liga...cibona bi razbijala da imamo jaku hrvatsku ligu :)

  • provokator_ 20.01.2020.

    Hrvatska košarka ne postoji godinama, lopovi su pokrali sve što se dalo a posebno Cibonu, igra je na razini prijatelja koji se skupe na školskom i igraju, dvorane su prazne, čak ni medijski nije popraćeno jer ni nema interesa što govori broj komentara na ovom članku. Srbi su nba za hrvate u košarci. Hrvatska košarka RIP.

  • Shogun 20.01.2020.

    Znam da su u sportu financije te kroje sudbinu klubova,ali ovaj slučaj u ABA ligi,gdje se naši klubovi Cibona i Zadar grčevito bore za opstanak,mi nikako nije jasan. Hajde kad je riječ o nekim klubovima iz Evrope koji su puni ko brod,ali zar smo mi najsiromašnija zemlja u regiji,pa su nam košarkaški klubovi nsjjadniji u ovoj regionalnoj ligi. Od godine ćemo imati samo jednog predstavnika koji će najvjerojatnije ispasti već iduće sezone,sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare