To je to što me zanima!

Potpuna rasprodaja u Barci: Na transfer listi našao se i Raketa

Žele se u Barceloni riješiti Antoinea Griezmanna, koji je došao prije samo godinu dana. Na transfer listi Barcelone našli su se i Coutinho koji bi mogao pravac Chelseaja te naš Ivan Rakitić koji ima hrpu ponuda
Vidi originalni članak

Čelnici Barcelone planiraju pojačati momčad na ljeto, a da bi namaknuli sredstva, planiraju prodati neke igrače koji nisu u prvom planu trenera Setiena. Na transfer listi našlo se osam igrača, a među njima je i naš Ivan Rakitić (32), piše katalonski Sport.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očekivano, predvodi je davno otpisani Brazilac Philippe Coutinho (27). Cou je na posudbi u Bayernu koji ni ne pomišlja otkupiti njegov ugovor za 120 milijuna eura, na koliko je postavljena unaprijed dogovorena otkupna klauzula. Coutinha želi Chelsea, ali prvo ga žele dovesti na posudbi i isprobati što se Barceloni baš ne sviđa jer žele novac odmah.

Žele se u Barceloni riješiti i Antoinea Griezmanna (29), koji je došao prije samo godinu dana. Ipak, u 37 utakmica zabio je 14 golova i dodao četiri asistencije, ali malo je to za klub poput Barcelone.

Izvjesno je da će momčad napustiti i Rakitić, a više mjesta nema za Samuela Umtitija, Artura Vidala, golmana Neta, Carlesa Alenu, te Martina Braithwaitea, koji je doveden kao "vatrogasno rješenje".

Osmorica nogometaša stavljena su na transfer listu i na ljeto će sigurno netko otići iz kluba. Španjolski mediji nedavno su pisali da će se Rakitić vratiti kući, u Sevillu. U redu za usluge hrvatskog reprezentativca stoje i Atletico Madrid, Juventus te PSG i ponuda mu sigurno neće manjkati.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mario164 25.03.2020.

    Baš bih volio da Rakitić ode u Real! Iz inata. Ali on je gospodin pa ne bude.

  • 25.03.2020.

    Griezman, coutinho, vida, busqets, debele prodat to je lako za rađenih 250 miljuna a onda dovest lautara martineza, manea, de bruyna i sancha

  • jeremija12 25.03.2020.

    Za raketu najbolje milan ili psg jer su u gradu luksuznih krpica pa ce dama bit sretna

Komentiraj...
Vidi sve komentare