To je to što me zanima!

Medvjedi posuđivali igrače na dan utakmice i popili 7 komada

Nema kraja problemima Medveščaka. Sponzori su se povukli, a dugovi se gomilaju. Devet igrača napustilo je klub nekoliko sati prije utakmice sa Znojmom, a uprava je posuđivala igrače Zagreba i Mladosti
Vidi originalni članak

Brod tone! Trener Daniel Kolombo preuzeo je ulogu kapetana, ali ima težak zadatak zajedno s upravom kluba. Iz EBEL-a im prijete izbacivanjem, a klub je nekoliko sati uoči utakmice sa češkim Znojmom napustilo devet igrača.

Iskoristili su to Česi koji su razbili Medveščak sa 7-1. Ipak, rezultat za Zagrepčane nije u prvom planu, pokušava se spasiti klub.

'MORAMO BRZO REAGIRATI' Navijači su složni: Ne dajmo da nam ugase naše "medvjede"

Klub su zbog nastale situacije, odnosno iz razloga što zbog otkazivanja najavljenog sponzora ne bi mogao poštovati potpisane ugovore, napustili: Lisutin, Kudelka, Sauve, Deutsch, Aviani, Armstrong, Sylvestre, Mauldin i Lemtjugov, a još uvijek nije poznat status Hardyja, Lehtonena i Oldena. 

OGLASILI SE IZ KLUBA Medveščak pred financijskim krahom: Žele ih izbaciti iz lige!

EBEL im je izašao u susret i pristao odobriti registraciju novih igrača, a KHL Zagreb i KHL Mladost 'medvjedima' su ponudili svoje igrače koji će popuniti roster zagrebačkog kluba. 

Slijedom dogovora menadžmenta lige i Medveščaka na rosteru 'medvjeda' u idućim utakmicama naći će se i Novak, Srketič, Filipec, Štimac Rojtinić, Blagus, Brenčun, Jazbec, Senzel, Sertić, Pleško, Burazin, Paulović, Bublić i Vuglač.

POGLEDAJTE GALERIJU

Idi na 24sata

Komentari 55

  • zvrka1977 19.12.2018.

    Vidim da vas se ta ekipa tak dojmila da ne možete ni izvijestiti da su jučer izgubili samo sa jednim golom razlike u gostima a ekipa se praktički prekjučer okupila i pola njih ni ne trenira. Bravo za novinarstvo na nivou...

  • robi1101 15.12.2018.

    Bio sam na tekmi i tko nije ne zna što je bilo, ponos i prkos nasuprot gunđanjima i babama gatarama.

  • CelaviOsvetnik 15.12.2018.

    Uvijek sam govorio da je to pranje para i kada je pipa prisusila zbogom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare