To je to što me zanima!

Potres u Milanu: Gattuso više ne može, najavio je odlazak...

Milan je u posljednjih sedam ligaških utakmica osvojio samo četiri boda (jedna pobjeda i jedan remi) te atmosfera u svlačionici nije dobra. Konce je izgleda pogubio i Gennaro Gattuso koji nma autoritet nad igračima
Vidi originalni članak

Gattuso puca po šavovima prenose talijanski mediji. Nakon loših igara njegovog Milana u ligi te ispadanja u Kupu od Lazija, stanje u klubu je alarmantno. A nakon što je na posljednji trening skoro sat vremena kasnio Tiemoue Bakayoko što je slomilo i nesalomljivog Gattusa.

Trener 'rossonera' bio je iznimno ljut te je najavio odlazak iz kluba. Neki igrači odmah su došli do njega i tražili da promijeni odluku, ali talijanski mediji navode kako je Gattuso čvrsto odlučio da je klupa Milana iza njega. Još nije poznato je li Bakayoko kažnjen, a službena potvrda Gattusove ostavke također je na čekanju.

Milan je trenutno sedma momčad talijanskog prvenstva sa 56 bodova. Ispred njih su na mjestima koja vode u Europsku ligu Torino s jednakim brojem bodova i Roma s 58 bodova, dok im Liga prvaka 'bježi' za 3, odnosno šest bodova jer je Atalanta četvrtoplasirana (59), a Inter treći (62).

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Puta Madre 03.05.2019.

    Aj hvala bogu,nisi ti za trenera.

  • aaerts 02.05.2019.

    Milan je rupa od ekipe koja živi na staroj slavi

  • trpaj_sirotinju 01.05.2019.

    gattuso kao trener jednako kao i da rudara postaviš za šefa kirurgije

Komentiraj...
Vidi sve komentare