To je to što me zanima!

Potrgao ligamente pri proslavi gola: 'Out' oko sedam mjeseci!

Velika radost za HSV-ova nogometaša Nicolaija Müllera u tren se pretvorila u stravične bolove. Vrtio se kao na ringišpilu slaveći gol, a onda pao na korner-zastavicu i teško ozlijedio koljeno
Vidi originalni članak

Kako završiti sezonu koja je tek počela? Odgovor je ponudio Nicolai Müller koji je u subotu zabio pobjednički gol za HSV u prvom kolu Bundeslige protiv Augsburga (1-0) i potom se teško ozlijedio.

Njemački napadač zabio je u osmoj minuti gol kojim je Hamburžanima donio prvo slavlje na početku prvenstvene sezone nakon čak šest godina, a onda je u slavlju loše doskočio na desno koljeno. Pokušao je nastaviti, ali morao je iz igre sedam minuta kasnije.

Nedjeljne pretrage pokazale su kako se radi o pucanju prednjega križnog ligamenta, zbog čega će izbivati dugih sedam mjeseci. Prevedeno, bude li imao sreće pri oporavku, možda uspije odigrati nekoliko utakmica na kraju sezone.

- To je ogroman udarac nama i našim ambicijama ove sezone. Dakako ga je Nicolaiju vrlo teško, želimo mu sve najbolje u oporavku i maksimalno ćemo ga podržavati - rekao je Jens Todt, sportski direktor HSV-a.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • svi-smo-isti 21.08.2017.

    I Vlaovic se jednom bacio na prsa i udario u korner zastavicu...

  • mraaaav 20.08.2017.

    link na video koji se ustvari moze pogledat: https://streamable.com/ixb3y

  • misterfly23 20.08.2017.

    zasto stavljate video koji se ne moze pogledati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare