To je to što me zanima!

Potvrđeno: Fury i Wilder idu u trilogiju, Joshua protiv Puleva

Prva je borba završila remijem, u drugoj je nakon 'predaje' iz Wilderovog kuta slavio Fury, a Amerikanac je aktivirao klauzulu koja mu omogućuje i treći meč protiv 'Gypsy kinga' i dogovorili ga za 18. srpnja ove godine
Vidi originalni članak

Nije dugo trebalo da se dogovori novi veliki okršaj! Svašta se izdogađalo nakon pobjede Tysona Furyja (31) protiv Deontaya Wildera (34) - Amerikanac se žalio kako je njegovo kretanje usporio preteško odijelo s kojim je ulazio u ring, zatim je dao otkaz treneru pa ga pomilovao, a sad je shvatio kako bi mogao riješiti sve komplekse koje mu je nabio 'Gypsy king' i aktivirao klauzulu u ugovoru koja mu omogućuje trilogiju!

Furyjev promotor Bob Arum je za ESPN otkrio je kako će se borba održati u nedjelju, 18. srpnja u Las Vegasu jer to ima najviše smisla za to doba godine. Nakon što je za drugi meč zarada podijeljena u omjeru 50-50, 'Gypsy king' je pobjedom u drugom meču osigurao prava na zaradu u omjeru 60-40 u trećem meču.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je nakon završnice košarke, bejzbol je u sredini sezone i nema nogometa. - jasan je Furyjev promotor.

Ali to nije sve! Prije njih će u ring Kubrat Pulev (36) i Anthony Joshua (30), a britanski će boksač braniti IBF, WBA i WBO titule 20. lipnja u Londonu na novom stadionu Tottenhama! Bit će to spektakularne dvije borbe u razmaku od mjesec dana, a pobjednici tih mečeva mogli bi se susresti u okršaju za ujedinjenje svih titula.

Većina boksačke publike nada se da će to biti Joshua i Fury, a što će se dogoditi - na to morao sačekati...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nori 🖖 03.03.2020.

    Joshua se boji fury-a

  • MK7R300ps 02.03.2020.

    Ajmoooo Gipsy King namontiraj ovoga lajoša ponovno.

  • krauss 02.03.2020.

    Dajte Hrgi priliku da vas deklasira sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare