To je to što me zanima!

Povratak otpisanog: Boško Balaban na rubu prvih 11

Napadač koji je u listopadu navršio 30 godina bio je na izlaznim vratima Dinama prije samo nekoliko tjedana. Danas ozbiljno kandidira za prvu postavu
Vidi originalni članak

Iako se do prije mjesec dana činilo da će Boško Balaban napustiti Dinamo, situacija se dramatično promijenila. Boško je, unatoč dolasku dvojice novih napadača, ostao u modroj svlačionici.
- Imao sam neke ponude, ali ništa od toga mi nije bilo zanimljivo. I zato ostajem u Dinamu - govorio je Balaban u danima kada mu je vrata Maksimira širom otvarao i prvi čovjek kluba Zdravko Mamić.
- Dođe li prava ponuda, Šokota i Balaban imaju slobodne ruke - rekao je tada izvršni dopredsjednik sa svim ovlastima.
No bivši je hrvatski reprezentativac na pripremama u Međugorju došao na korak od povratka u prvih 11. Odlično trenira, trudi se kao da je na novom početku i kao plod njegova rada došle su i dvije vrlo dobre utakmice.
- Ako bi ocijenjivao po učinku, Boško je danas bio naš najbolji igrač - ocijenio je nakon prijateljskog ogleda protiv Junaka trener 'modrih' Marijan Vlak.
Balaban je u Sinju u drugom poluvremenu zabio lijep gol, a zatim i asistirao Sivonjiću za treći gol 'modrih'. U trening utakmici u Međugorju bio je uvjerljivo najbolji igrač. Lakoćom je 'lomio' obrambene igrače suprotne momčadi, zabijao i dodavao... Na početku priprema na poziciji lijevog krilnog napadača bolje je kotirao mladi Josip Tadić, ali je Balaban u ovih osam dana hercegovačkih priprema sigurno ugodno iznenadio trenera Marijana Vlaka.
Dinamo ovog vikenda brani naslov na turniru u Gabeli, a Boško bi mogao početi u prvih 11 i tako postati jedan od najvećih dobitnika prvog dijela priprema. I dok je lani u Međugorju Boško bio jako nervozan, čak se nekoliko puta i verbalno prepucavao s navijačima, ove je godine potpuno usredotočen na igru. Izgleda da je svima odlučio pokazati da će biti jedna od najjačih karika Dinama u pohodu na dvostruku krunu...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dite_cacino123 21.01.2009.

    Boško Balaban je preplačena seljačina koji nebi mogao igrati ni u 3.županiskoj ligi.pa taj čovjek nemože pogoditi gol,da ga j*beš

  • 666 the devil 21.01.2009.

    da da, da i to vidimo, al sponzorima bađš i nije drago jer ako znate kako igra Boško svaki put kad fula 100% šansu prazan gol ili \"zicera\" nikad nema dobre kopačke ili su mu preklatke ili prebrušene, (mislim to su njegovi komentari) mislim kaj Zdravko nemože kupit pravog napadaća kaj može pogodit gol sa 16 m.. volim dinamo i svaku tekmu sam na tribini ,al brate kud balaban?

  • mkirilenko 21.01.2009.

    bole je za vecinu dinamovih napadača, prava špica. ima udarac, jedini se kolko tolko zna zagradit, tak da ga nemojte pljuvat bezveze, seljak je, al nije loš igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare