To je to što me zanima!

Poznat irski sastav za Hrvate: Given i O'Shea bit će spremni

Trapattoni je objavio postavu koja će nastupiti protiv Hrvatske u 1. kolu Eura: Given, Ward, St Ledger, Dunne, O'Shea, Duff, McGeady, Andrews, Whelan, Keane i Doyle
Vidi originalni članak

Izbornik nogometne reprezentacije Irske Giovanni Trapattoni konačno je na raspolaganju u punom treningu imao sve igrače, pa je uigravao prvu postavu koja bi trebala zaigrati protiv Hrvatske na Euru.

U talijanskom mjestu Montecatini završni dio priprema prije odlaska u Ukrajinu i Poljsku odrađuju nogometaši Irske koji su i prvi suparnici Hrvatske u skupini (10. lipanj).

Od ozljeda su se definitivno oporavili vratar Shay Given i branič John O'Shea, pa je izbornik Trapattoni imao mogućnost uvježbavati prvu momčad koja će u ponedjeljak u Budimpešti odraditi zadnju pripremnu utakmicu protiv Mađarske.

Prema viđenom na treningu Irci će igrati u klasičnoj formaciji 4-4-2. Na vratima je Given, u zadnjoj liniji s lijeva na desno su Stephen Ward, Sean St Ledger, Richard Dunne i John O'Shea. Na lijevom krilu bi ordinirati trebao Damien Duff, a na suprotnu stranu Trapattoni je postavio Aidana McGeadyja. Dva središnja vezna igrača su Keith Andrews i Glenn Whelan, dok je napadački dvojac Robbie Keane i Kevin Doyle.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Antisa_1 02.06.2012.

    Irci i spanija idu dalje mi i Italija kiksamo moj tip ko se zeli obogatiti na kladijonici

  • afrika2010 01.06.2012.

    mislim da nemaju šanse, ipak smo mi HRVATI !!!!

  • drimomodri 01.06.2012.

    ovaj McGeady je stvarno fenomenalan igrač ima potez ima finu loptu mislim da jedino on bi nam mogo bit veča prijetnja jer kad on neigra onda ni Keane nema lopti :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare