To je to što me zanima!

Poznato ime u Našicama: Nexe doveo srpskog reprezentativca

Imao sam nekoliko opcija, ali kada je Nexe iskazao želju da zaigram u Našicama, nisam previše razmišljao, kazao je Predrag Vejin koji će od sljedeće sezone igrati za Nexe
Vidi originalni članak

PPD Zagreb već je potpisao pet pojačanja za novu sezonu, a sada su krenuli i u Našicama. Za Nexe će u novoj sezoni igrati Predrag Vejin (28), povremeni reprezentativac Srbije na poziciji desnog beka. Vejin je potpisao na dvije godine, a nakon samo jedne napustit će Wislu s kojom će igrati i na završnici Europskog kupa.

- S obzirom da sam s Wislom potpisao samo na godinu dana, znao sam da ću od iduće sezone igrati u nekom drugom klubu. Imao sam nekoliko opcija, ali kada je Nexe iskazao želju da zaigram u Našicama, nisam previše razmišljao. Igrao sam protiv Nexea u nekoliko navrata, bio sam u Našicama i znam kakva atmosfera vlada u klubu, ali i oko njega. Mali grad koji živi za rukomet, a o klubu sam čuo samo pohvalne riječi. Osim toga, praktički se vraćam kući, jer ću od svog Apatina biti udaljen stotinjak kilometara - kazao je novi "Grom".

PODRAVKA REAGIRALA NA ODGODU 'Zašto nisu odgodili okupljanje reprezentacije? Ovo će napraviti veliku štetu našem rukometu!' ZAUSTAVILI SU PRVENSTVO Savez je brončanim curama dao 150.000 eura i poručio: Korona virus buja kao gljiva poslije kiše

- Dolaskom trenera Branka Tamšea, kojeg izuzetno cijenim i čiji mi se stil strašno sviđa, Nexe je počeo igrati super brz, moderan i atraktivan rukomet, koji i meni osobno odgovara. U klubu poznajem Živana Pešića s kojim sam igrao u Ademar Leonu te vratara Mihajla Radovanovića, s kojim sam igrao u mlađim selekcijama reprezentacije Srbije, ali siguran sam da ću se vrlo brzo zbližiti i s ostalim igračima. 

Vejin je u inozemnoj karijeri prošao još Ademar Leon, Dunkerque te izraelski Ramhat Hashron. Na poziciji desnog vanjskog Nexe trenutno ima Marka Buvinića i Matea Rodina, obojica su ozlijeđena.

Predraga pratim već godinama i smatram da se radi o iznimno kvalitetnom i iskusnom igraču, koji može igrati u oba smjera, odličan je u tranziciji, čvrst u obrani i vrlo dobar šuter. Mislim da postoji vrlo malo tako kvalitetnih ljevorukih igrača. Apsolutno se uklapa u moju viziju igre i radujem se što ćemo ga imati u svojim redovima - kazao je jako zadovoljni trener Nexea Tamše.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Trump Jong Un 29.04.2021.

    Nek se kali

Komentiraj...
Vidi sve komentare