To je to što me zanima!

PPD Zagreb dobio prvu nakon odlaska Červara, pala Steaua...

Rukometaši PPD Zagreba slavili su sa 31-24 (13-8) na gostovanju kod Steaue u Bukureštu, u utakmici 11. kola SEHA lige, u kojoj je po prvi put ove sezone 'zagrebaše' vodio Davor Rokavec, nasljednik Line Červara
Vidi originalni članak

PPD Zagreb uzeo je važnu pobjedu u Bukureštu protiv Steaue u SEHA ligi. Bilo je 31-24, a na klupi je debitirao Davor Rokavec.

Najbolji igrač PPD Zagreba u Bukureštu bio je reprezentativac Josip Božić Pavletić koji je postigao devet pogodaka. Po četiri gola postigli su David Mandić i Ivan Sršen, a po tri Senjamin Burić i Leon Šušnja. Vratar Urh Kastelic imao je 11 obrana. Domaće strijelce je sa pet golova predvodio Sabin Constantina.

Na vrhu ljestvice su Vardar i PPD Zagreb sa po 27 bodova, dok su Tatran Prešov i našički Nexe na trećem i četvrtom mjestu sa 24 boda.

U 12. kolu SEHA lige PPD Zagreb će u subotu, 15. prosinca, gostovati u Ljubuškom kod Izviđača, a dan poslije Nexe je domaćin Metalurgu.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Joe Frazier 11.12.2018.

    Bravo pepede, bravo za domoljuba gopca koji je omogucio da rvacka postane ovakva svjetska reprezentativna i klupska rukometna velesila. Ipak smo to mi rvati, mozda i najbolja nacija kad su rukometni sportovi u pitanju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare