To je to što me zanima!

PPD Zagreb pobjednik je kupa. U finalu su svladali Trogir i 29. put osvojili dvostruku krunu

Najbolj strijelci kod PPD Zagreba bili su Ivan Čupić i Paolo Kraljević, dok je kod Trogira odličan bio Berislav Antonio Tokić koji je zabio četiri gola. Tokić je rođen 2006. godine
Vidi originalni članak

Rukometaši PPD Zagreba po 29. put su osvojili dvostruku krunu u domaćim natjecanjima, a nedavno osvojenom 31. naslovu prvaka Hrvatske u nedjelju su dodali 29. trijumf u domaćem Kupu pobijedivši Trogir s 35-17 (19-6) u finalnoj utakmici odigranoj u porečkoj dvorani Žatika.

U prvih 17 minuta finala momčad Slavka Goluže je dopustila Trogiranima tek jedan pogodak, povela sa 12-1 i tako riješila pitanje pobjednika. Preostalo vrijeme je bilo samo odrađivanje posla za zagrebačku momčad, a s konačnih +18 (35-17) "zagrebaši" su izjednačili svoj rekord postavljen u finalu Kupa 2011., kad su svladali Poreč s 37-19.

Sa po šest pogodaka u finalu strijelce PPD Zagreba predvodili su Paolo Kraljević i Ivan Čupić, a pet puta se u strijelce upisao Edin Klis. Kod Trogira su najbolji bili Tomislav Radnić i kadetski reprezentativac Berislav Antonio Tokić sa po četiri gola svaki.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Wigan 28.05.2023.

    izrazito zanimljivo natjecanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare