To je to što me zanima!

Prandelli: Balotelli? Slažem se s Mancinijem po tom pitanju...

Izbornik talijanske reprezentacije Cesare Prandelli podržao je svog sunarodnjaka na klupi Manchester Cityja Roberta Mancinija po pitanju problematičnog Balotellija...
Vidi originalni članak

Nedavno je Mancini Balotelliju poručio da ne "trati svoj talent" rekavši mu da za njega neće biti mjesta u klubu ukoliko se ne primi posla.

- Volim Marija, ali za njega je važno da počne razmišljati o svom poslu. Ima sve potrebno da bi igrao dobro, ali ne može nastaviti igrati ovako kako je igrao (protiv Manchester Uniteda). Željeli smo više od njega. Kada imate igrača Marijevih kvaliteta, ne možete razumjeti zašto sve baca kroz prozor. To je nevjerojatno. Vidio sam u životu nevjerojatno kvalitetne igrače. Ali na kraju nisu napravili ništa. Ne želim da Mario završi poput tih igrača. To bi bilo loše za njega - rekao je Mancini, nakon čega ga je izostavio iz kadra za susret protiv Newcastlea.

- Balotelli? Mancini je potpuno u pravu. Balotelli ga zaista mora početi slušati i potpuno se slažem s Mancinijem po tom pitanju. Sve što trener može napraviti je pokušati motivirati i ohrabriti igrača. Ali ona želja mora doći iznutra od samog igrača - rekao je Prandelli za Gazzettu dello Sport.

Na upit može li reprezentacija pomoći Balotelliju da uhvati pravu formu, Prandelli je rekao:

- Najvažnije je za njega da počne igrati u kontinuitetu, nije važno gdje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ForzaInter_2 18.12.2012.

    nikad nista od njega...cudim se kolke su budale ovi koji ga jos uvijek drze u klubu...tolko ga placaju a vise stete nego koristi imaju od njega...

  • Luizinho 18.12.2012.

    Pa ako ti trener govori da prestanes sa sranjima,a tebi 22 godine.taj nece nikad doc pameti.dodi u hajduka!

  • invisible123 17.12.2012.

    hebes ti balotelija kad se rađa nova zvijezda El Shaarawy!!! FORZA MILAN<3

Komentiraj...
Vidi sve komentare