To je to što me zanima!

Pranjić: Gladan sam igre, bilo bi jako lijepo osvojiti prvenstvo

Najvažnije je da damo sve od sebe ove sezone, da se borimo za svaku loptu i učinimo navijače ponosnima, rekao je novi igrač Sporting Lisabona Danijel Pranjić
Vidi originalni članak

Nakon dugog perioda frustracije i nezadovoljstva zbog neigranja u Bayernu i nemogućnosti pronalaska novog kluba Danijelu Pranjiću konačno je zasjalo sunce. Nakon šestomjesečne potrage za novom destinacijom i propalim dogovorom s Evertonom u dva navrata, hrvatski reprezentativac u petak je potpisao za Sporting Lisabon.

U slavni portugalski klub stigao je kao slobodan igrač, a ugovor ga veže do 2015. godine.

- Sporting je veliki klub sa sjajnom poviješću. Kao mladom mi je bio san igrati u Portugalu jer mi se sviđa ovdašnji stil nogometa. Gladan sam igre i jedva čekam početak sezone. Bilo bi lijepo osvojiti prvenstvo, ali vidjet ćemo. Najvažnije je da damo sve od sebe ove sezone, da se borimo za svaku loptu i učinimo navijače ponosnima. Obećavam da ćemo se boriti u svakoj utakmici - rekao je Pranjić na predstavljanju.

Pranjiću je Sporting peti klub u karijeri, nakon Osijeka, Dinama Heerenveena i Bayerna, a s prošlosezonski rezultat četvrto mjesto, pokušat će nadmašiti ove sezone i probati osvojiti prvi naslov prvaka nakon čak 10 godina.

OVDJE možete pogledati službeno predstavljanje Danijela Pranjića u Sportingu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • psukan 14.07.2012.

    zelim mu vise srece nego sto je imao u Bayernu

  • krepil 14.07.2012.

    dečko je gladan,podajte mu nešto jesti

  • angal 14.07.2012.

    sretno ti bilo u novom klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare