To je to što me zanima!

Tisuće su dočekale hajdukovce! Junior mahao bakljom, Torcida skandirala dvojici junaka 'bilih'

Oko 2500 navijača na splitskoj buri dočekalo je juniore Hajduka nakon povijesnog uspjeha
Vidi originalni članak

Ono što su danas doživjeli juniori Hajduka neki nogometaši ne dožive u čitavoj karijeri. Kao što je nekoliko puta naglasio trener Marijan Budimir, navijači su prepoznali rad 'bilih tića'...

POGLEDAJTE VIDEO S DOČEKA:

I to je primarni razlog zašto se danas na Poljudu okupilo oko 2500 ljudi. Jer ti klinci, odnosno dica to zaslužuju!

DOČEK NA POLJUDU:

Sletjeli su hajdukovci oko 14 sati u splitsku zračnu luku avionom, koji je inače dovezao i 'vatrene' u Hrvatsku nakon srebra u Rusiji i bronce nakon Katra, te se uputili prema Poljudu.

Puhala je snažna bura zbog čega se sjever Poljuda napunio netom prije prije dolaska igrača. A onda je službeni spiker krenuo s prozivkom... A Lovre Kalinić sa simpatičnim 'ćuškama'.

"Ovo je Hajduk", klicao je poljudski sjever svojim herojima. Pozdrav se pretvorio u pjesmu koja nije stajala, a ovacije su dobili i trener Marijan Budimir te šef Akademije Boro Primorac.

- Osjećaj je predivan. Emocije u ogromne. Prvo jučer nakon utakmice, pogotovo danas nakon dočeka. Hvala navijačima koji su došli nas podržati i prepoznali naš rad, da je ovo veliki rezultat - kazao je trener Hajdukovih juniora pa prokomentirao emotivni ispad Primorca:

POGLEDAJTE VIDEO Šef Akademije 'bilih' zaplakao nakon uspjeha juniora u Europi: Netko mi je stavio luka u oči PRVAKINJA U KICKBOXU Budimirova supruga je sutkinja i njegova najveća podrška: Na utakmici mu je poništila gol

- Naš Boro je emotivac, on često pusti suzu. Mi smo svi splitska dica, bili smo s navijačima. Zaiskri, zatitra srce, ali dobro smo se držali.

Idi na 24sata

Komentari 225

  • Linjak iz Jošave u vreloj tavici 17.03.2023.

    HŽV Zamisli junior zapalio baklju! Pa nije izvadio pištolj nego zapalio običnu bengalku u euforiji i to je to!

  • bum5bar 16.03.2023.

    Ha cirkus u cirkusu što oni uopće slave kaj su osvojili Ligu prvaka nevidim Levaju

  • 16.03.2023.

    Mali klubovi slave osvojene kupove i djecije turnire.

Komentiraj...
Vidi sve komentare