To je to što me zanima!

'Promjena zbog publike? Igrači me nisu čuli kad sam im vikao'

Drago mi je da smo slavili kao i u Rusiji. Imali smo propuštene prilike Kyliana i Martiala, ali bilo je dobro na kraju. Mogli smo više voditi u prvom poluvremenu, rekao je nakon pobjede (2-1) francuski izbornik Deschamps
Vidi originalni članak

Jednostavno nije išlo. I ovaj je put od 'vatrenih' bolja bila Francuska (2-1), a Zlatko Dalić morao je opet stisnuti ruku i čestitati Didieru Deschampsu. Francuska je slavila golovima Griezmanna i Mbappéa, a za Hrvatsku je zabio Nikola Vlašić. Imala je svoje šanse Hrvatska, ali 'tricolori' zasluženo odnose tri boda.

HRVATSKA - FRANCUSKA 1-2 Mbappeov tuš na Maksimiru: I dalje ne možemo s Francuzima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE IZJAVE DIDIERA DESCHAMPSA

Pred novinare je izašao francuski izbornik Didier Deschamps koji je opet bio bolji od Zlatka Dalića.

- Nema lakih utakmica. Utakmica protiv Hrvatske je bila teška, igrali smo jako dobro iako smo pali snagom u drugom poluvremenu. Drago mi je da smo slavili kao i u Rusiji. Imali smo propuštene prilike Kyliana i Martiala, ali ukupan prosjek je na kraju dobar. Mogli smo više voditi u prvom poluvremenu. Zamjene nisu utjecale na primljeni gol. Više možda pozicioniranje. - rekao je francuski izbornik i dodao o publici:

ATMOSFERA Sa sjevera odjekivalo: 'Hoćemo stadion', a u novinarskoj loži - Francuzi vrijedni milijardu eura

- Promjena je najbitnija bila da me igrači nisu čuli kad su bili na terenu, ali ambijent je bio dobar. Zadovoljit ćemo se kod kuće s kapacitetom koji ćemo imati s obzirom da je situacija takva kakva je.

Osvrnuo se i na napadačku igru Francuske. 

- Bilo je fluidnije, igrali smo interesantnije nego Hrvatska. Portugal nam nije dao da se razmašemo pa protiv njih nismo mogli igrati svoju igru. Martial i Mbappé su se odlično nadopunjavali, a Griezmann im se odlično priključio te je zabio lijepi gol.

ANKETA: PENAL ILI NE? Hrvatska je zakinuta za penal?! Naši skočili, Kuipers ostao nijem

Ligaški izazovi se za reprezentativce nastavljaju ovaj vikend pa su neki igrači dobili poštedu s obje strane. 

- S nekim igračima nisam htio riskirati pa je igrao Rabiot i odigrao odličan susret, kao i utakmicu prije. Neke igrače treba čuvati jer će se u sljedeća tri tjedna odigrati devet utakmica.

Ovaj je put Hrvatska bila blizu pobjedi, napadala, ali na kraju je ipak Francuska zabila pobjednički gol. 

- Hrvatska je bila najbliže pobjedi ovaj put, zabili smo gol tek u 80. minuti. Luka Modrić je svakako igrač koji radi razliku za Hrvatsku i to se vidjelo danas. Da smo ranije zabili gol pa otišli na dva gola prednosti, možda smo si mogli olakšati - objasnio je francuski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Trump Jong Un 15.10.2020.

    Bilo je lijepo vidjet u trikolirima i pokojeg Francuza, znao sam da Grizman ne bi onako zabio da mu kopačke nisu na Rimčev pogon

  • sitnozubi 15.10.2020.

    uz ovog nažalost podkapacitiranog Dalića i jesmo kante, 3 liga..pod hitno nam treba dirigent za ovaj inače neloš orkestar ali uz mafiju ala maminjo ...jok...propadanje ko država laganini na radost večine + coalicionih partnera?!

  • dusansk 15.10.2020.

    Ko ce vam sad biti kriv za sirenje korone. Djokovic?

Komentiraj...
Vidi sve komentare