To je to što me zanima!

Dalić: Za poraz su krivi svi, ako nismo ozbiljni, neće biti dobro!

Puno smo golova iz prekida primili, to nije normalno, mi smo iz njihove sretne reakcije primili gol. Ali događa se to, nema brige. Moramo se dići, u ovoj situaciji moramo glave gore i idemo dalje, kaže Dalić...
Vidi originalni članak

Hrvatska je u nedjelju izgubila od Mađarske 2-1 u kvalifikacijama za Euro, a nakon prespavane noći prve reakcije na poraz dao je izbornik Zlatko Dalić. On se vratio u Hrvatsku - sam. Igrači koji igraju u stranim klubovima odmah su iz Budimpešte otišpli u svoje klubove uoči nastavka sezone, a Zlatko se onda morao vratiti sam.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovi igrači su toliko toga dali Hrvatskoj, ovaj jedan poraz nas neće pokolebati. Loše smo igrali, zaslužen poraz, ali bit ćemo bolji i spremiti se za Wales - rekao je Zlatko Dalić, pa se osvrnuo na veliki problem na kojem Hrvatska mora raditi.

- Puno smo primili golova iz prekida, to nije normalno, mi smo iz njihove sretne reakcije primili gol. Ali događa se to, nema brige. Moramo se dići, u ovoj situaciji moramo glave podignuti gore i idemo dalje. Zahvala navijačima koji su nas jako dobro podržali, i to igračima mora biti jedan motiv. Težak je poraz, ali nije prvi put da nam se ovo događa. 

- Ja sam rekao da grupa nije lagana. Nema lakog protivnika, svaka ekipa se na nas nabrusi jer smo viceprvaci svijeta. Ako nećemo biti ozbiljni kao na Svjetskom, onda nećemo dobro proći. Neću sada govoriti je li kriv luka Modrić ili Lovre Kalinić, neću svaljivati krivnju na ikoga, cijela ekipa je kriva, kao i ja na kraju. Primili smo dva gola, ali ne znam je li  Lovre Kalinić mogao bolje reagirati, ne želim to komentirati. Mislili smo da će dobro braniti, to je bila moja odluka i ja stojim iza nje - zaključio je izbornik

Iz prve dvije kvalifikacijske utakmice Vatreni imaju pobjedu i poraz. Iduća utakmica reprezentacije je u lipnju u Osijeku protiv Walesa, a novi izazovi ih čekaju u rujnu kada gostuju kod Slovačke i Azerbajdžana.

U listopadu u Hrvatsku stiže Mađarska, a potom Hrvatska gostuje u Walesu. Kvalifikacijski ciklus zatvaramo domaćom utakmicom sa Slovačkom i u posljednjem kolu smo slobodni. To znači da nećemo moći odlučivati sami o svojoj sudbini.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • papilon100 28.03.2019.

    Ovakvim igrama igraci sebi spustaju cjenu a bogami i Dalic i ako ovako nastavi bit ce mu limit trenirat Hajduk.Izjava svi su krivi samo ne ja spada u rang najdebilnijih izjava i vrhunac je od covjeka koji zaljubljen sam u sebe.Ako nece krenut sa drasticnim promjenama nece izborit ni evropsko prvestvo.Meni samo zao Modrica kojeg Dalic spominje u konteksu jednog Kalinica a makne ga sto dalje od protivnickog gola da bude vodonosa Perisicu,Kramaricu,Rebicu ,Vidi i ostalim letvama

  • papilon100 28.03.2019.

    Ti si kriv Dalicu i samo ti jer biras igrace radis taktiku i stavljas ih na kriva mjesta,umorne ,nespremne i bolesne.Probleme koji svi vide iz aviona imamo jos sa svjetskog prvestva i sto si od onda napravio za novac koji zaradujes ko izbornik bas nista nulu si napravio da bi sad svaljivo krivicu na sve i svakog.Ti to niti znas niti mozes napravit sa svojim nestrucnim stozerom.Umjesto da imamo 6 bodova i onda uigravamo nove igrace ti si sve upropastio jer ti igrali nespremni igraci i sad ce svaka utakmica bit odlucujuca.Sad nemozes isprobavat a kamoli pogrijesit

  • HAKER RS 26.03.2019.

    Ljudi da se ne lažemo,da je nama Rambo Petković igrao 98. ne biste vi bili među tri,a što se tiče zadnjeg Svetskog Prvenstva prošle godine,mogu vam reći samo par činjenica : Da niste pobedili Grčku u baražu ne bi vas bilo u Rusiji. Nas je sudija oštetio protiv Švajcarske,možda juče i Portugal protiv nas,ali shvatite da dok ne vratite Srbe u reprezentaciju,onog jadnog Subašića,nema vama pomoći,pa i Prosinečki vam je po majci Srbin. Veliki poz iz Srbije uz nada da ćemo se sresti dok ste zvanično vicešampioni ,,slučajno ''. Po meni neke su u Rusiji reprezentacije kiksirale,neke bojkotovale poput Engleske,Holandije, Belgije,pa i Nemačke. Vama izgleda ne leže Mađari,Poljaci,Česi, a koliko čujem i Azerbejdžan i druge fudbalski ozbiljne države. Spremite se za scenario kao što vam je u košarci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare