To je to što me zanima!

Pravi napadač za Ligu prvaka: Mamić zove Kalinića u Dinamo

Dinamo gradi momčad za Ligu prvaka, a Mamić smatra kako bi Kalinić bio idealno rješenje u napadu 'modrih', pišu SN. Kalinić ima ugovor s Dnjiprom do 2015. godine
Vidi originalni članak

Nekadašnji napadač Hajduka, Nikola Kalinić, najnovija je želja Zdravka Mamića, pišu Sportske novosti. Kalinić igra u Dnjipru u koji je stigao iz Blackburna 2011. godine.

Dinamo gradi momčad za Ligu prvaka, a Mamić smatra kako bi Kalinić bio idealno rješenje u napadu "modrih". Dinamo je započeo razgovore s Kalinićevim predstavnicima i ispipava se teren za njegov potencijalni transfer u Maksimir.

No Kalinić ima ugovor s Dnjiprom do 2015. godine, a Ukrajinci su ga Blackburnu platiti sedam milijuna eura i sigurno ga neće pustiti u Dinamo za manje od tog iznosa.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • mata iz inata 23.05.2013.

    Pa taj Kalinić nema veze s nogometom. Taj jedino trči i pada i to je njegov nogomet. Uz Čačića ( njegovi standardni igrači u Dinamu, rezerve su u Lokomotivi ) bila bi to još jedna bruka i sramota.

  • pandora22 23.05.2013.

    Ako već nekog uzima neka uzme Eduarda, to bi bila najbolja opcija.

  • corsa1 23.05.2013.

    Dragi moj Zdravko ostavi se ćoravog posla. Dovoditi u Dinamo za Ligu Prvaka Kalinića i platiti ga 1-2 milijona eura pa to je ravno za Vrapče. Pa daj jednom molim te kupi pravog napadača koji zabija pa neka je i duplo skuplji vrjedit će ti i isplatit ćeš ga za godinu dana. Molim te reci nama BUDALAMA KOJI NAVIJAMO ZA DINAMO zašto Blackburn nije ostavio Kalinića već ga je lagano prodao. Pa zato što mu treba 10 utakmica da zabije 2 gola a ti bi ga doveo da igra Ligu Prvaka. U tih par utakmica Lige Prvaka vjerujem da nebi dao niti jedan gol. To što si planirao potrošiti za njega molim te kao BOGA otiđi u Nigeriju, Ganu, Obalu Bjelokosti, Kolumbiju itd i naći ćeš napadača 5 puta jeftinijeg i 10 puta boljeg od KALINIĆA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare