To je to što me zanima!

Pravi razlog odlaska? Zidane htio Hazarda, a Perez De Geu

Zinedine Zidane je šokirao nogometnu javnost kada je u četvrtak rekao kako odlazi iz Real Madrida. Pravi razlog još uvijek se ne zna, a Španjolci navode kako on leži u sukobu s Perezom oko transfera
Vidi originalni članak

Nakon što je Zidane u četvrtak šokirao nogometni svijet odlukom da napusti kormilo Real Madrida počela su svakakva nagađanja oko razloga zašto je Francuz donio takvu odluku. 

Mnogi smatraju kako je glavni razlog Cristiano Ronaldo jer je poslije finala Lige prvaka izjavio kako odlazi iz Reala te tako opet bio u centru pažnje iako je bio jedan od najlošijih igrača Reala, a odmah sutradan rekao kako će ipak i dalje ostati u klubu. 

No, u to je teško povjerovati, a sada su strani mediji otišli korak dalje rekavši kako ustvari problem leži u sukobu Zidanea i Pereza oko transfer meta ovoga ljeta. 

SRUŠENI SNOVI? Real umalo dogovorio dolazak Manéa: Sve je upropastio Zizou

Naime, Zidane je htio u Real dovesti Edena Hazarda iz Chelseaja, ali se Perez protivio tome te rekao kako je njegova najveća želja da u dresu Reala vidi golmana Manchester Uniteda Davida De Geu

Zidane je uzvratio istom mjerom rekavši kako on ima potpuno povjerenje u trenutnog golmana Reala Keylora Navasa te da bi dovođenje De Gee bilo bacanje novca. 

Tada je krenuo žestoki sukob na relaciji Perez - Zidane, a prvi je strpljenje izgubio Francuz koji je rekao kako je on gotov s poslom u Realu te da Perez može preuzeti potpuno kontrolu nad momčadi.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • nav1e 05.06.2018.

    Ako je ovo istina, onda je bolje za Real da Perez vise nikad ne kroci nogom u taj klub. CR i Bale ti izjave potencijalan odlazak (a i godine su tu za CR-a) i onda on zeli dovest De Geu, dok Zidane nudi racionalno rjesenje za laganu smjenu Realove generacije koja se jednostavno mora dogoditi kroz uskoro. Dovest golmana u Real je zadnja stvar koju bi Real trebao raditi, ali ne, ovaj kralj ima svoje iracionalne vizije iz pitaj boga kojeg razloga.

  • Firefox_1 05.06.2018.

    Real M. je najjači nogometni brand u svijetu, te pravi marketinški div. Klub koji nema problema sa plaćanjem odšteta, niti velikih plaća. Tako da je sasvim logično da Hazard im nije prvi pik. Ne zato što nije jedan vrhunski igrač, već zato što on nije dovoljno medijski atraktivan. Tako da se u Realu mogu očekivati samo igrači sa " težinom". Kao što su Neymar, Salah, Kane, Pogba i sl. medijski najatraktivniji igrači. Ima tu prostora i za pokoju radilicu, tj. manje bitnog igrača, ali teško u napadu.

  • profi19 05.06.2018.

    Koja glupost....

Komentiraj...
Vidi sve komentare