To je to što me zanima!

Predao zbog ozljede oka: Prvi poraz Đokovića u 2016. godini

Nakon 14 uzastopnih pobjeda u 2016., Novak Đoković predao je meč u četvrtfinalu ATP-turnira u Dubaiju Španjolcu Felicianu Lópezu nakon što je izgubio prvi set 6-3. Mučilo ga je oko
Vidi originalni članak

Felicianu Lópezu uspjelo je ono što nije Rogeru Federeru, Andyju Murrayu, Rafaelu Nadalu i mnogima drugima - izbaciti iz turnira Novaka Đokovića. Prvi tenisač svijeta predao je meč Španjolcu u četvrtfinalu ATP-turnira iz serije 500 u Dubaiju.

Srbin je već sredinom prvog seta, nakon što je gubio 2-1 s breakom, zatražio medicinski time-out zbog problema s okom. Pokušao je nastaviti, ali još je jednom izgubio svoj servis i López je osvojio set 6-3 nakon čega je Đoković predao meč.

Đoković je prije ovog meča upisao 700. pobjedu u karijeri, među kojima je bilo njih svih sedam iz sedam mečeva protiv Lópeza. Španjolac, zahvaljujući Đokovićevim zdravstvenim problemima, prolazi u polufinale gdje će igrati protiv Marcosa Baghdatisa.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Roki Posavac 26.02.2016.

    Pa sta si radio dal te zena tukla,sa jedno oko si ga trebao pobediti ma i bez drugog,panju jedan nista od tebe nece biti ,ovako izgleda komentar kada izgubi Cilic.Nole prijatelju legendo pa sta desavase maler ,dusmani se raduju tudjoj nesreci ,ali zabibericemo mi njima i to kada im je najsladje.Nole Srbendo stara kurotresino.

  • Darko Vasilj 25.02.2016.

    Nadam se da je korisnik @tagor1 procitao ovu vijest. Prije koji tjedan je zestoko pljuvao po Federeru jer kao simulira povredu. Kad sam mu rekao da je Djoko nebrojeno puta predao meceve i to svaki put dok je gubio mec, njegov je komentar bio da je to bilo zbog glutena. Pa me cisto zanima koji sad komentar ima ili ovo nije vijest koju komentira....

  • Korisničko ime1 25.02.2016.

    Jajara

Komentiraj...
Vidi sve komentare