To je to što me zanima!

Predsjednica Olga vrijeđala je igrače i odredila Biliću sastav

Sve je nervoznija predsjednica Lokomotiva Olga Smorodskaja (55). Prema pisanju u ruskim medijima, Olga je upala u svlačionicu i odredila Biliću da igra s tri napadača
Vidi originalni članak

Slaven Bilić imao je sjajan raspored s moskovskim Lokomotivom u prva četiri kola. No skupio je tek sedam od 12 bodova. Predsjednica Olga Smorodskaja sve je nervoznija. Tako je na jednoj utakmici ljutita napustila stadion prije završetka. Nakon 4. kola i remija s Alanijom upala je u svlačionicu i izvrijeđala igrače. 

No tu nije stala. Prema izvorima iz ruskih medija, predsjednica Lokomotiva sve je nervoznija. Navodno je uoči utakmice 5. kola na gostovanju kod Volge (Lokomotiv dobio 2-0), ponovno upala u svlačionicu i rekla Slavenu kako bi trebao igrati. Olga je inzistirala da Bilić igra s tri napadača te da u prvom sastavu mora biti Dame N'Doye. 

No Bilić nije poslušao predsjednicu i zaigrao je s jednim napadačem u prvom dijelu, dok je u drugom uveo još jednog. Uspjelo je i bivši hrvatski izbornik vratio se s gostovanja s tri boda. Bilić se s ta tri boda popeo na 3. mjesto. 

Uprava Lokomotiva navodno je zaprijetila Olgi Smorodskaji da će dobiti otkaz ako momčad nakon prvog dijela prvenstva ne bude među prva tri mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • chicharito14 25.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Crazyanarchy 24.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • hardxcrime 24.08.2012.

    nju za predsjednicu, mamića za sportskog direktora i magatha za trenera - pa da vidiš klub!

Komentiraj...
Vidi sve komentare