To je to što me zanima!

Predsjednik EBEL lige slavio je KAC-ovu pobjedu u svlačionici

Karl Sofron, bivši visokopozicionirani čelnik KAC-a, danas predsjednik EBEL lige je nakon pobjede KAC-a (4-1) ušao u domaću svlačionicu i slavio pobjedu s igračima
Vidi originalni članak

Medveščak je izgubio i drugu utakmicu i u nedjelju u Zagrebu KAC jednostavno mora pasti. Ono što je posebno zasmetalo "medvjede" je ponašanje predsjednika EBEL lige Karla Sofrona, inače bivšeg visokopozicioniranog djelatnika KAC-a, koji je nakon utakmice u Austriji ušao u svlačionicu Klagenfurta i slavio pobjedu s domaćim hokejašima navodno uz poveliku količinu alkohola.

- Sjajna liga, sjajna liga... - cinično je Zanoški izlazeći s leda u Klagenfurtu komentirao suđenje u drugoj utakmici KAC-a i Medveščaka u kojem su "medvjedi" izgubili 4-1. U prvih 37 minuta utakmice austrijski suci "medvjedima" su dosudili 20 minuta isključenja.

Gotovo polovicu utakmice Medveščak je igrao s igračem manje i "medvjedima" je bilo jasno da u Klagenfurtu ne smiju pobijediti. Na svaki malo oštriji pogled suci bi slali hokejaše Medveščaka na klupu za kažnjene. Bio je to pravi cirkus u Austriji koji je na kraju začinio i predsjednik EBEL lige.

- Možda suci misle da igramo hokej na travi? Morat ćemo promijeniti stil. Ovo više nema smisla. Svi su vidjeli što se događa. Jači smo od njih pet na pet, ali... - rekao je Dario Kostović. Nije ni morao nastaviti nakon ovog "ali". 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • someonelikeyou 11.03.2012.

    Dečki samo hrabro naprijed što nas ne uništi ti nas ojača :) !!!!!

  • šmido 10.03.2012.

    austrijska mafija radi svoj posao,nv. samo hrabro protiv svih ZIG-ZAG

  • Legende 09.03.2012.

    treba usred utakmice napustiti led,a ne se dati omalovažavati...ipak je večina igrača igrala u NHL-u i AHL-u,a neki i u KHL-u...i ova glupa liga im ne treba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare