To je to što me zanima!

Predsjednik Novare pozitivan na koronu: 'Nastavljamo igrati'

'Detaljne informacije smo proslijedili nadležnim zdravstvenim tijelima u državi i potvrđeno nam je da možemo nastaviti s normalnim sportskim aktivnostima bez potrebe za dodatnim postupcima'
Vidi originalni članak

Predsjednik Novare Maurizio Rullo pozitivan je na korona virus, piše Corriere dello Sport. 

Navodno se zarazio na poslovnom putu u Njemačkoj. Unatoč ovome slučaju, u momčadi je sve pod kontrolom i nastavit će s igrom, potvrdili su iz kluba. Sljedeća utakmica na rasporedu je protiv Pro Vercellija 11. ožujka, naravno, pred praznim tribinama.

- Novara Calcio javlja da je Maurizio Rullo, nakon što je hospitaliziran, dobio nalaze da je pozitivan na COVID-19. Liječnici sumnjaju da se zarazio na poslovnom putu u Njemačkoj. Čim smo saznali za ovo, medicinski tim kluba je sve informacije stavio pod kontrolu - stoji u priopćenju kluba, a u nastavku:

- Detaljne informacije smo proslijedili nadležnim zdravstvenim tijelima u državi i potvrđeno nam je da možemo nastaviti s normalnim sportskim aktivnostima bez potrebe za dodatnim postupcima. Naravno, pratit ćemo detaljno razvoj ove situacije - rekli su smirujuće. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 08.03.2020.

    Žabari sada prebacuju krivnju na Njemačku, e neće vam to proći

  • Imotski_vukovi 08.03.2020.

    Cili svit se zarazio u Italiji a ovaj iz Italije u Njemackoj😂😂😀. Koja glupost!

  • NOHA 08.03.2020.

    Pitanje je koliko je on njih zarazil u Njemačkoj..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare