Sport

Komentari 3

Predsjednik Novare pozitivan na koronu: 'Nastavljamo igrati'

Predsjednik Novare pozitivan na koronu: 'Nastavljamo igrati'

'Detaljne informacije smo proslijedili nadležnim zdravstvenim tijelima u državi i potvrđeno nam je da možemo nastaviti s normalnim sportskim aktivnostima bez potrebe za dodatnim postupcima'

Predsjednik Novare Maurizio Rullo pozitivan je na korona virus, piše Corriere dello Sport. 

Navodno se zarazio na poslovnom putu u Njemačkoj. Unatoč ovome slučaju, u momčadi je sve pod kontrolom i nastavit će s igrom, potvrdili su iz kluba. Sljedeća utakmica na rasporedu je protiv Pro Vercellija 11. ožujka, naravno, pred praznim tribinama.

FILE PHOTO: Test tube with Corona virus name label is seen in this illustration picture

- Novara Calcio javlja da je Maurizio Rullo, nakon što je hospitaliziran, dobio nalaze da je pozitivan na COVID-19. Liječnici sumnjaju da se zarazio na poslovnom putu u Njemačkoj. Čim smo saznali za ovo, medicinski tim kluba je sve informacije stavio pod kontrolu - stoji u priopćenju kluba, a u nastavku:

- Detaljne informacije smo proslijedili nadležnim zdravstvenim tijelima u državi i potvrđeno nam je da možemo nastaviti s normalnim sportskim aktivnostima bez potrebe za dodatnim postupcima. Naravno, pratit ćemo detaljno razvoj ove situacije - rekli su smirujuće. 

 

Najčitaniji članci