To je to što me zanima!

Predsjednik Reala odbrusio navijaču Barcelone: Glupane!

Dok se penjao stepenicama O2 Arene, jedan navijač Barcelone doviknuo mu je: "Gospodine, živjela Barcelona, živjela Katalonija", a Perez se nije mogao suzdržati
Vidi originalni članak

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez pratio je svoju košarkašku momčad na završnici Eurolige u Londonu. Real je tamo ostao bez naslova nakon poraza od Olympiacosa, a Perez je u jednom trenutku izbačen iz takta. 

Dok se penjao stepenicama O2 Arene, jedan navijač Barcelone doviknuo mu je: "Gospodine, živjela Barcelona, živjela Katalonija", a Perez se nije mogao suzdržati da mu ne odgovori:

"Ti si glupan", odvratio mu je Perez pokazavši palac prema dolje. 

Nakon što je predsjednik Reala prošao, navijaču je čovjek iz Perezove pratnje poručio da mora imati više poštovanja.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • misterRF 14.05.2013.

    ma kakav gospodin, to je ološ koji živi od poreznih obveznika kao i njegov klub

  • blaugrana1899 14.05.2013.

    pa doviknuo mu je "Vsca el Barca, y Visca Catalunya". Zašto bi to nekoga vrijeđalo, ajde neka mi netko objasni što tu ima uvredljivo da bi mu jedan čovjek na takvoj viskoj dužnosti išao odgovarati na ovaj način? da je rekao nešto protiv Reala, još bi to i razumio.

  • kapitalist86 14.05.2013.

    dobro mu je perez i rekao,isto vrijedi i za one koji dovikuju kikiju lessi,lessi,lessi a nigdje veze s vezom..igrali su madrid i olympiacos a onda se odnekud stvorio ovaj mucki provokator..Moja sumnja pada na NISAM TAJ gnoma,ocito je dobio dopust da preko vikenda napusti vrapce i on je to iskoristio za posjet ovoj tekmi,ono sto me cudi je cinjenica da je NISAM TAJ uspio u kratkom vremenu svladati spanjolski,ocito da ce morati ponoviti lobotmiju nad njim jer ne djeluje sto je vidljivo i po komentarima koje pise ovih dana,stalno visi na netu..Netko ce morati javiti upravitelju vrapca da on zloupotrebljava dobru volju i brani drugim sticenicima pristup internetu jer samo visi na sportskom dijelu 24sata i trola po cijele dane...

Komentiraj...
Vidi sve komentare