To je to što me zanima!

Prekinuli utakmicu njemačkog kupa: Pogodili su suca u glavu

U Njemačkoj je prekinuta utakmica kupa između Osnabruecka i Leipziga nakon što je netko od navijača domaćeg trećeligaša pogodio suca upaljačem točno u glavu...
Vidi originalni članak

Novi skandal trese Njemačku. Nakon propucavanja autobusa Herthe uoči prvog kola njemačkog kupa, prekinuta je utakmica kupa između Osnabruecka i Leipziga nakon što je netko od navijača pogodio suca upaljačem u glavu.

Domaći trećeligaš Osnabrueck vodio je do te 71. minute 1-0, a onda je netko od njegovih navijača napravio budalaštinu. Sudac Martin Petersen nije bio meta, ali je na kraju dobio u glavu. Gostujući nogometaš Leipziga "zakačio" se s igračima domaće momčadi uz aut liniju, u blizini je bio i sudac kojem je upaljač doletio ravno u glavu.

Utakmica je prekinuta, a njemački savez naknadno će odlučiti o ishodu.

- Ovo je katastrofa za nas. Radi se o jednom od 13.000 navijača, ali to nas ne opravdava. Jako nam je žao - rekao je direktor kluba Lothar Gans.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • strmi007 11.08.2015.

    Događa se

  • Veritas_71 11.08.2015.

    Ne vjerujem! Pa to se ne događa u uljuđenoj europi...to rade samo balkanci....Oni nemaju HNS i Mamića...kako je to moguće??? ...oni su uljuđeni, kulturni, nisu nasilni, miroljubivi su, nikad u povjesti nisu ratovali....ratuju samo balkanska plemena a njemci, francuzi, englezi, amerikanci....oni nikad nisu ratovali, nikad nisu vodili osvajačke ratove, ...ovo je neka greška!!

  • medenii 11.08.2015.

    zasto crvena kladionica ne stavlja utakmicu u storno zadnji par mi je :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare