To je to što me zanima!

Prekipjelo im: Lord Bendtner dobio pedalu u Wolfsburgu...

Bendtner je kasnio na treninge, kršio disciplinu, odbijao druženje s navijačima i sudjelovanje u promociji kluba. Wolfsburg je s njim raskinuo ugovor...
Vidi originalni članak

Napadač danske nogometne reprezentacije Nicklas Bendtner (28) dobio je otkaz u redovima njemačkog bundesligaša Wolfsburga.

U redovima Wolfsburga više nisu mogli trpjeti njegovu nedisciplinu i raskinuli su ugovor godinu i pol prije njegova isteka. 

Bendtner je bio član 'vukova' od 2014. godine i umjesto na terenu isticao se kršenjem klupske discipline poput kašnjenja na treninge, odbijanja sudjelovanja u promociji kluba i druženja s navijačima. 

Bio je optužen i za nedovoljno zalaganje, a uz sve to na društvene mreže je stavljao slike automobila marke Mercedes, premda je glavni sponzor kluba Volkswagen.

U dresu Wolfsburga upisao je 30 nastupa i postigao tri gola. Igrao jer i za Juventus, Sunderland, Birmingham City i Arsenal. Za dansku reprezentaciju je sakupio 72 nastupa i 29 golova.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • fnatic_zg 01.04.2016.

    A Wenger ga je jako volio... uvijek je imao prednost pred Eduardom... i uvijek sam govorio da je Wenger k... od trenera...

  • pjetro69 01.04.2016.

    toooo fala lorde sto ces postedit real svojim odlaskom...sad bar imamo nekakve sanse

  • Jeremy Taylor 01.04.2016.

    Sad ga brzo Barca mora dovesti dok ga ne otmu Real ili Bayern. Odmah mu ponuditi najveću moguću plaću, dati mu kapetansku vrpcu i nazvati stadion po njemu - Lord Bendtner Arena. Iako je on predobar i za Barcu, i Real i Bayern, ali što će čovjek kad nitko nije na njegovoj razini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare