To je to što me zanima!

Prekrasna gesta: Luis Suarez iznenadio je bolesnog dječaka

Ako budeš dobar i budeš radio sve što ti liječnici kažu, obećajem ti da ću ti poslati svoj dres. Ali onaj s kojim ću igrati, a ne onaj iz dućana, poručio je Lucho Mateu
Vidi originalni članak

Uz fenomenalne izvedbe na travnjaku Luis Suarez napravio je i predivnu stvar u životu jednog bolesnog urugvajskog dječaka. Malenom Mateu je prije dvije godine dijagnosticiran rak, a ovom prilikom mu je rečeno kako putem Skypea ima konzultacije s jednim specijalnim liječnikom iz Španjolske. 

- Bok, Mateo! Čuješ me? Kako si? - upitao je Suarez, koji je na početku razgovora imao ugašenu kameru kako mladić ne bi odmah shvatio s kim razgovara.

- Ovdje Federico Gonzalez, doktor iz Španjolske. Slušaš li svoje liječnike i uzimaš li sve lijekove za svoje liječenje? - upitao je 'liječnik', a onda priznao istinu:

Borba protiv raka

- Zapravo Mateo, zovem uistinu iz Španjolske, ali nisam liječnik. Bavim se nečim drugim. Možda si nekada slavio uz moje golove. I liječnici ponekad igraju nogomet - rekao je 'liječnik', a onda upalio kameru na što je lice Matea zasjalo, a oči se navodnile. 

- Di si, šampione? Što ima? Kako si? - upitao je Suarez mladića koji je uplakanim glasom odgovorio: 'Dobro'. 

- Slušaj me! Znaš da si prvak, jel' tako? Jako si hrabar, pravi si borac i moraš tako nastaviti. Navijač si Barcelone, jel' tako? Rekli su mi da imaš dres Barcelone, ali ne dres od Suareza? Ok, 'ajmo se dogovoriti. Ako budeš dobar i budeš radio sve što ti liječnici kažu, obećajem ti da ću ti poslati svoj dres. Ali onaj s kojim ću igrati, a ne onaj iz dućana - poručio je Urugvajac svom sunarodnjaku na što je mladić odgovorio:

'Zabio si fantastične golove neki dan'

- Dobro, obećajem! Zabio si fantastične golove neki dan - rekao je Mateo Suarezu na što je ovaj odgovorio:

- Gledao si? Šampione, šaljem ti veliki zagrljaj. Čuvaj se - poručio je Lucho malenom Mateu koji nije mogao vjerovati s kim je upravo razgovarao. 

Bila je to uistinu lijepa gesta napadača Barcelone, a sve u svrhu podizanja svijesti borbe protiv raka. Mladi Mateo će ovaj trenutak pamtiti cijeli, nadamo se dugi, život. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • cassini 07.05.2015.

    interesantno - svi su ga osudili na vješanje zbog NESPORCKOG poteza na SPu a sad mu već i hram grade...koji smo licemjeri....a on još veći-.

  • Barcaaa_1 07.05.2015.

    Svaka cast šampioni!

  • 06.05.2015.

    Suarez mi je jedan od drazih igraca a pogotovo kada sam procitao o njegovom zivotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare