To je to što me zanima!

Preminula najvjernija navijačica Zagreba: 'Zbog nje je znala intervenirati čak i policija...'

Vatrena navijačica, mama 'Kika', 'bijela lavica' preminula je u 72. godini života, a klub i navijači pamtit će ju po njezinom osebujnom navijanju. Zlatko Horvat bio je njezin broj jedan
Vidi originalni članak

Klub navijača 'Bijeli lavovi' oprostio se od vjerne navijačice PPD Zagreba Kristine Bezić (72).

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatko Horvat kod Šebalja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mama Kika, kako su je svi zvali, majka je dopredsjednika udruge PPD Zagreba Srećka 'Bonga' Bezića. Iznenadno je preminula u 72. godini života.

- Mama Kika nije propustila niti jednu utakmicu. Prisustvovala je utakmicama još od kad se igralo u Kutiji šibica, u Domu sportova i u Areni - rekao je Mario Ljubanović, predsjednik udruge navijača.

- Iznenada nas je napustila naša bijela lavica, a njezin odlazak svi smo emotivno primili. Članica je udruge od našeg osnutka, dakle punih devet godina, a čak je išla i na zajednička putovanja, sve dok ju je zdravlje služilo - kazao je.

RIJEŠENI UPITNICI Rukometašice se okupile uoči Eura, sad znaju i gdje će igrati

Ljubanović se prisjetio zanimljivih trenutaka s mamom 'Kikom' rekavši da je zasigurno baš ona bila najvatrenija navijačica.

Vatrenu navijačicu policija je morala udaljiti s tribina

- Čak je morala i nekoliko puta intervenirati policija. Gospođu Bezić policija je morala udaljiti iz publike jer je sve proživljavala previše emotivno. Zlatko Horvat bio je njezin broj jedan. Jednom prilikom netko je rekao nešto protiv Zlatka Horvata, a gospođa Bezić revoltirano je reagirala te se nije libila izustiti pokoju prostotu - rekao je uz smijeh Ljubanović.

Bijela lavica godinama je bodrila rukometni klub Zagreb, a njezini lavovi oprostili su se na društvenim mrežama uz poruku:

"U dubokoj boli javljamo da nas je  napustila naša draga gospođa Kristina Bezić- mama Kika, vjerna navijačica RK Zagreb. Mama Kika, počivala u miru!"

Gospođa Bezić prisustvovala je i slavlju povodom odlaska hrvatskog rukometaša Tina Kontreca iz PPD Zagreb u Gummersbach.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 27.11.2020.

    Sta je radila na tribinama ako je murija morala intervenirat?? Za huligane postoji zatvor

  • rajdaš 26.11.2020.

    Kakva godina loša. Kobe, izet, maradona, pa sad i mama kika... ajde vise da svrši ova 2020-ta, i 2021 ce biti bolje, zato sto ce na kalendarima umjesto 2020 pisati 2021.

Komentiraj...
Vidi sve komentare