To je to što me zanima!

Preokret na Poljudu! Josip Pavić odustao je od fotelje. Sve zbog Torcide i udruge Naš Hajduk?

Izbor Pavića kršio je Kodeks Našeg Hajduka. U Kodeksu piše da itko tko ima političku funkciju ne može doći na upravljačko mjesto i zbog toga je poprilično čudno što se Nadzorni odbor odlučio na njega
Vidi originalni članak

Imamo spremnog čovjeka već neko vrijeme, stupit će na dužnost za malo više od mjesec dana, dok razriješi neke svoje stvari, rekao je predsjednik NO Hajduka Aljoša Pavelin u ponedjeljak na press konferenciji nakon što je potvrdio smjenu Lukše Jakobušića s mjesta predsjednika splitskog kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon presice doznali smo kako je taj čovjek Josip Pavić, proslavljeni hrvatski vaterpolist koji od 2022. godine obnaša funkciju državnog tajnika u Ministarstvu turizma i sporta, ali čini se da od ovog posla neće biti ništa!

Torcida i Naš Hajduk žele na svaki način distancirati Hajduk od politike pa su izrazili negodovanje nakon informacija o imenovanju Pavića na poziciju predsjednika. Legendarni golman 'barakuda' htio je izbjeći moguće neugodnosti pa je odustao od poljudske fotelje, piše Slobodna Dalmacija. 

Izbor Pavića kršio je i Kodeks Našeg Hajduka. U Kodeksu piše da itko tko ima političku funkciju ne može doći na upravljačko mjesto i zbog toga je poprilično čudno što se Nadzorni odbor odlučio na njega iako je bilo jasno da je ovaj posao teško izvediv.

Nadzorni odbor tako je ostao bez spremnog rješenja, a nemaju puno vremena za novo ime. Do svibnja bi trebali izabrati novog predsjednika, do tada će Marinka Akrap vršiti dužnost.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • Beatrixx 10.04.2024.

    Bas cudno da se covjeku ne nosi glava u torbi.

  • Bero ninja 10.04.2024.

    Zovite Alana Stošića za trenera i Bubala za direktora

  • a eeee 09.04.2024.

    Koja smo lakrdija pa to je strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare