To je to što me zanima!

Preokret u Iranu: Kranjčar opet na klupi Persepolisa

Tehnička komisija iranskog kluba nije prihvatila odluku generalnog menadžera i bivši će hrvatski izbornik ostati na svom dosadašnjem poslu
Vidi originalni članak

U prvih sedam kola iranskog prvenstva Cico Kranjčar na klupi Persepolisa nije izgubio nijedanput. Ali klupa se ipak tresla, jer ambiciozno složena momčad čak pet puta remizirala, a samo dvaput pobijedila. I kao da se samo čekao prvi poraz, koji se dogodio u petak. Paykan je slavio 2-1 i generalni menadžer kluba Abbas Andarifard je 'puknuo'.
- Žao mi je, ali nisi više trener - rekao je Kranjčaru, koji je ubrzo počeo spremati kofere nakon samo dva mjeseca boravka u Iranu. Ali negdje usred pakiranja opet se javio Abbas.
- Ipak si trener, ostaješ u klubu - javio mu je GM kluba. Veliki preokret donio je sastanak tehničke komisije kluba, koja nije 'amenovala' njegovu odluku.
- Ja nisam Kranjčara otpustio, ja sam samo predložio da ga se razriješi dužnosti. Eto, razgovarali smo i odlučili ga vratiti na posao - izvjestio je novinare Abbas Andarifard.
- Njegovim odlaskom i dolaskom novog trenera klub ne bi profitirao, ponovno bi se morao uigravati novi način igre. Mišljenje tehničke komisije je da takvo što nije dobro za nas - pojasnio je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nogometas05 26.09.2009.

    Nabavili mu Grasevine i shvatili da ce se sad vise truditi...jer gemist bijeli srecu dijeli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare