Obavijesti

Sport

Komentari 1

Preokret u Iranu: Kranjčar opet na klupi Persepolisa

Preokret u Iranu: Kranjčar opet na klupi Persepolisa
1

Tehnička komisija iranskog kluba nije prihvatila odluku generalnog menadžera i bivši će hrvatski izbornik ostati na svom dosadašnjem poslu

VIDEO

U prvih sedam kola iranskog prvenstva Cico Kranjčar na klupi Persepolisa nije izgubio nijedanput. Ali klupa se ipak tresla, jer ambiciozno složena momčad čak pet puta remizirala, a samo dvaput pobijedila. I kao da se samo čekao prvi poraz, koji se dogodio u petak. Paykan je slavio 2-1 i generalni menadžer kluba Abbas Andarifard je 'puknuo'.
- Žao mi je, ali nisi više trener - rekao je Kranjčaru, koji je ubrzo počeo spremati kofere nakon samo dva mjeseca boravka u Iranu. Ali negdje usred pakiranja opet se javio Abbas.
- Ipak si trener, ostaješ u klubu - javio mu je GM kluba. Veliki preokret donio je sastanak tehničke komisije kluba, koja nije 'amenovala' njegovu odluku.
- Ja nisam Kranjčara otpustio, ja sam samo predložio da ga se razriješi dužnosti. Eto, razgovarali smo i odlučili ga vratiti na posao - izvjestio je novinare Abbas Andarifard.
- Njegovim odlaskom i dolaskom novog trenera klub ne bi profitirao, ponovno bi se morao uigravati novi način igre. Mišljenje tehničke komisije je da takvo što nije dobro za nas - pojasnio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu