To je to što me zanima!

Previše se uzbudio: Götzeova 'alatka' razveselila mu djevojku

Nogometašu Borussije Dortmund Mariju Götzeu u klubu je uloga kontrolirati igru u veznom redu, no na ljetovanju na Ibizi nije mogao obuzdati 'miška' pred djevojkom
Vidi originalni članak

Nakon naporne sezone u Bundesligi i Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, njemački reprezentativac i veznjak Borussije Dortmund odlučio je odmoriti umorne mišiće na ljetovanju na Ibizi.

No jedan mišić i nakon iscrpljujuće sezone nije odavao znakove umora, a za to je najzaslužnija Götzeova djevojka. Očito je 20-godišnjem nogometašu bilo malo i prevruće u atraktivnom društvu pa je njegov 'prijatelj' odlučio poput kompasa pokazati na sjever.

Probuđeni prijatelj tako je iznenada razveselio djevojku i samog Götzea, a Nijemac je poput začuđenog djeteta u jednom trenutku promatrao 'čudnovatog prijatelja'. U svakom slučaju Borussijin igrač ne mora brinuti o golgeterskoj formi, za koju vjerujemo da je na nivou, čak i za vrijeme odmora od nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 308

  • wolfgar 12.07.2012.

    :))))))))

  • zekomrkva101 12.07.2012.

    aha sad kontam zakaj mi je zena sretna....imam isti problem kak i taj mulac....a mislio ja da u meni nekaj ne valja,,,uh a san se bija prepa!

  • daljinac 11.07.2012.

    ovdje više pedera komentira nego ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare