To je to što me zanima!

Previšić je dao ostavku, u klub ulazi Antunović, plaćena struja

U petak ujutro Grad Zagreb je HEP-u platio 140 tisuća kuna računa za struju i u Ciboni se opet može normalno trenirati. Ipak, Vlatko Previšić više nije predsjednik
Vidi originalni članak

U petak ujutro Grad Zagreb je HEP-u platio 140 tisuća kuna računa za struju i u Ciboni se opet može normalno trenirati i raditi, piše. Dobru vijest ubrzo je zasjenio Vlatko Previšić, koji je dao ostavku na mjesto predsjednika kluba.

- U teškim materijalnim okolnostima, koje su intenzivirane posljednjih mjeseci, a kojima se ne nalazi skoro rješenje, osjećam nemoć da riješim nagomilane višegodišnje financijske i funkcionalne probleme - stoji među ostalim u tekstu ostavke.

Previšić je u pismu gradonačelniku Bandiću i predsjedniku gradske Skupštine sažeo brojne probleme. 

U klub bi trebao ući Zdenko Antunović, direktor Zagreb Arene d.o.o, koji želi slobodne ruke, a u klub bi pokušao dovesti uspješne biznismene, predsjednike uprava bogatih tvrtki, piše zagrebancija.com.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Green Hills 20.11.2010.

    Kako izgleda račun od 140 tisuća kuna???

  • hrvat1991 20.11.2010.

    ja mislim da netriba glumit neki profesionaluk nema nista o proracuna sta oni jos probaju izvuc neko cudo neka prodadnu bogdanovica, radosevica itd. i nek pocmu skroz o pocetka sa igracima iz svoje skole i netriba u upravi kluba i u skupstini sidit 40 ljudi a od oti se brine 15stak za financije pa kakve financije ka nema klub ni lipe

  • rođin rođo1 20.11.2010.

    pa zašto gospodo izborite se za svoje pozicije u svom gradu.što se tiče države ona je i moja koliko i tvoja.ista prava na nju polažemo iste poreze plaćamo.misliš da se nama ne sere od vaše mržnje i zavidnosti.zasuči rukave i malo radi,e ne virit preko balkona ili ograde u susjedov vrt.

Komentiraj...
Vidi sve komentare