To je to što me zanima!

Preživio nesreću Chapecoensea pa umro za vrijeme utakmice

Momčad Chapecoensea je 28. studenoga 2016. letjela na utakmicu kada se njihov avion srušio jer je ostao bez goriva. Poginuo je 71 putnik, a samo šestero ih je preživjelo. Među njima je bio i Rafael Henzel
Vidi originalni članak

Rafael Henzel (45), jedan od šestero preživjelih u stravičnom padu aviona nogometaša Chapecoensea, preminuo je u utorak.

Brazilski novinar je život ostavio radeći ono što je najviše volio - igrajući nogomet. S prijateljima je igrao nogomet kada je osjetio slabost, odmah su ga prevezli u bolnicu, ali nisu ga uspjeli spasiti. Preminuo je od posljedica srčanog udara.

Momčad Chapecoensea je 28. studenoga 2016. letjela na utakmicu u Kolumbiju, a njihov se avion srušio nakon što je pilot ostao bez goriva. Život je izgubilo 71 putnik, među kojima su bili novinari, nogometaši, članovi kluba, posada... Preživjelo ih je samo šest, a Henzel je bio jedan od sretnika.

Nakon tragedije se uspio vratiti novinarskom poslu, a uz rad na radiju i televiziji, pisao je i knjigu.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • chandler 27.03.2019.

    Bome ,ovima preostalima sad sigurno nije lako....

  • marcus89 27.03.2019.

    "a njihov se avion srušio nakon što je pilot ostao bez goriva"

  • Stiv_Maden 27.03.2019.

    To ko onaj film "final destination", nekoliko ljudi koji čudom prežive teške nesreće, a nakon toga redom umiru pod čudnim okolnostima...RIP

Komentiraj...
Vidi sve komentare